Rot Amortisörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,538

Etiketler
amortisörü
Ynt: Rot Amortisörü

eğer takviyeli rot kolu taktıysanız direksiyon ilk çukurda titremeye başlayacak, rot kolu çok sert olduğu için gelen darbe sönümlenemez bu durumda rot koluna amortisör takmak gerekir

Cevap için teşekkürler. Bu amortisörler özel midir. Yoksa normal bi amortisörü uydurulabilir mi?

Normal bir amortisör uygulanamaz. Bu amortisörler çift taraflı çalışırlar. Araca yatay monte edilir ve her iki tarafından görev yaparlar. Normal amortisör ise tek taraflı işlevi vardır.

Uğur abi biz uyguladık yaklaşık 1 senedir çalışıyor yatay takıldı rot kolu üzerine, oturacağı bir yüzey de tornacıda yapıldı, yani Disco I in heavy duty rot kolunda durum bu

bu amortisör benim arabada standart olarak var. ne gibi bir farklı özelliği var sendekinin? nerden nereye takılı? bir ucu diferansiyel altında galiba... diğer ucu nerede?

benim eski rot kolu üzerinde yoktu, heavy duty taktık titreme yapmaya başladı direksiyon, amortisör kaynatınca sorun çözüldü

slm ben yusuf güngör denizli liyim ve defender 130 aracımda da titreme var amortisör takmak istiyorum taktıgınız amartisörün markası nedir.teşekkür ederim

Rot amortisörünün markasının o kadar önemli olduğunu sanmıyorum. Ben TRW marka takmıştım.