Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer takviyeli rot kolu taktıysanız direksiyon ilk çukurda titremeye başlayacak, rot kolu çok sert olduğu için gelen darbe sönümlenemez bu durumda rot koluna amortisör takmak gerekir
Normal bir amortisör uygulanamaz. Bu amortisörler çift taraflı çalışırlar. Araca yatay monte edilir ve her iki tarafından görev yaparlar. Normal amortisör ise tek taraflı işlevi vardır.
Uğur abi biz uyguladık yaklaşık 1 senedir çalışıyor yatay takıldı rot kolu üzerine, oturacağı bir yüzey de tornacıda yapıldı, yani Disco I in heavy duty rot kolunda durum bu
bu amortisör benim arabada standart olarak var. ne gibi bir farklı özelliği var sendekinin? nerden nereye takılı? bir ucu diferansiyel altında galiba... diğer ucu nerede?
slm ben yusuf güngör denizli liyim ve defender 130 aracımda da titreme var amortisör takmak istiyorum taktıgınız amartisörün markası nedir.teşekkür ederim