RR 4.0 ile 4.6 karşılaştırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cicibebeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,113

cicibebeci

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar,
RR 4.6 almayı düşünüyordum ancak vergi sebebi ile 4.0 mı alsam diye karar veremiyorum.

Range Rover 4.6 HSE ile 4.0 HSE arasındaki fark sadece motor gücü müdür ?

Karşılaştırma yapabilecek arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: RR 4.0 ile 4.6 karşılaştırma

iki araç arasında motor hacminin dışında iç donanım farkı da mevcuttur. 4.0'lar genelde kumaş döşeme ve siyah ön konsolla çıkmıştı. bir kaç konfor unsuru da eksik olabilir.4.0'lar 183HP, 4.6'lar 225HP.

kolay gelsin.

Merhabalar Engin bey,
motor hacminin düşük olması yakıt tüketimini de düşürecektir diye düşünüyorum :smiley: gerçi ağır araçlarda güçlü motor yakıt tüketimini arttırmaz azaltır gibi geliyor bana, tabii aracı zorlamazsam

4.0 olarak baktığım araçların çoğu deri döşeme, sanırım sonradan yapmışlar, iç donanım olarak başka ne gibi farklılıkları var biliyormusunuz acaba ?

cevabınız için teşekkür ederim bu arada

Selam;

Çok net bilgim yok, RR sahibi olmadım. Şu vakte kadar gördüğüm 4.0'lar SE paketi ile satıldığı; 4.6'larda ise SE ve HSE, Vogue gibi model farklılıklarının olduğunu biliyoruz. Bu modeller arasında sunroof, döşeme rengi, jant, konsolda TV, kullanılan müzik sisteminde farklılıklar olabilir. Modele bağlı olarak yürüyen ve motorda değişiklik yok.

P38'ler 1995 - 2001 yılları arasında satışta olduğu için, modelden ziyade sağlam araç almaya çalışmanızı tavsiye ederim.

hayırlısı olsun.

Slm ben 2000 model 4.0se kullanıcısıyım özellikle 4.0 aramadım fakat bulabildiğim en temiz orjinal araç olduğu için aldım. Aracımda olmayan özellik yok vogue modelinde sadece torpido ve direksiyon rengi farklı.
Bu model ve tür araçlarda aracın nasıl kullanıldığı kaç el değiştirdiği körükleri yenilenmiş mi? motor, şanzuman ve difransiyel durumu çok daha önemli bence.
Not: araç 193hp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR