C cankaramsar Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 31 Ocak 2015 #1 Anadili Rusça olan Almanca ve Ingilizceyi ileri derecede bilen ve konusan, arkadasim icin is ariyorum.. Alman dili ve edebiyati mezunudur.
Anadili Rusça olan Almanca ve Ingilizceyi ileri derecede bilen ve konusan, arkadasim icin is ariyorum.. Alman dili ve edebiyati mezunudur.
amiralkuznetsov Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer TC 24 Tem 2016 #2 Aynı vasıflardayım eğer iş bulduysanız lütfen bana da bilgi veriniz.(tabi ki "Asgari Ücret" değil)Teşekkür ederim.
Aynı vasıflardayım eğer iş bulduysanız lütfen bana da bilgi veriniz.(tabi ki "Asgari Ücret" değil)Teşekkür ederim.
ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 72 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 24 Tem 2016 #3 iş ara dığınız arkadaş hangi işte çalışabilir? iş hayatı geçmişi varmı?
amiralkuznetsov Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer TC 24 Tem 2016 #4 Satınalma geçmişim var. Her sektörde çalıştım.2001 den sonra...