<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Rusya Mı Güvenli Ukrayna Mı?</b><br />
<br />
bu kadar zamandı rusyadayım, akrabalarım rusya beyaz rusya ukraynada yaşadığından hepsini gezdim hepsin oldum. şimdi yazılanları okuyorum da bana şaka gibi geliyor kusura bakmayın. ilk olarak rus iyi xoxol (ukrayna yerl icamaati) kotu, xoxol iyi rus kötü diye bir şey. her milletin iyisi de kötüsü de oluyor. sen nereye gidersen git eğer haklısan haksın sorun yaşamazsın. yollarda rüşvet meselei şöyle. tanimadik araç ve ya siyah insan (rus olmayan) görünce durdurma olasılığı yüksek ama bu rüşvet anlamına gelmez. eğer yol kurallarını bozmamışsanız hiç bir şey olma. polis karakoluna gitmekten korkmayın. büyütülecek bir şey değil. ben nerdeyse her gün ordayım arkadaş olduk bazı polislerle bile. içkili rusların polise nasıl muamele etdiyini görseniz inanın dünyada en sabrlı polis rus polisi dersiniz. vladikavkaz belgesinde rüvet olayı eskinden oluyordu doğru. ama şimdi yok denecek sayda. bazen 100-200 ruble istiyor polis çay içmek için o da vermesiniz bile bir şey olmaz. kimse sizi yoldan alı koymaz. şimdilik ukraynada durumlar kötü. özellikle rusya sınır Donbask taraflardı. ukrayndan geçersiniz Kiyev, Xarkov, Odessaya gidin. Rusyada ise elinizi kolunuz sallayarak dolaşın. Çeçenistana gitmeyenler varsa gidin görün savaştan sonr nasıl yenilendi Grozniy. boş sözlerle kafa yormayın. gidin kendiniz görün derim.</div>