Ynt: Rusya, Perm
Yollar gayet bozuk, Moskova ofisinden gelen kisi ile konusurken Ekaterinburg-Perm arasindaki yolun cok bozuk oldugunu belirtti. sehir ici gibi sehir dislariad bozukmus, ben gozumle gormedim.
Sehirde cok fazla araba var, benzin cok ucuz olunca tabi haliyle herkes araba ile geziyor. Araba olarak toyota ve renault (dacia), niva agirlikta. bizde dacia olarak satilan araclar rusyada renault olarak satiliyor. toyota jipler heryerde. geldigimiz sirketin sahibinde land cruiser vardi sagolsun sehri gezdirdi. 2013 model land cruiser ada binme firsatim oldu
Arac mukemmel.
Restoranlarda, cafelerde servis gayet iyi, hatta birkere benim yemegi karistirip eksik verdiler sirket sahibi resmen tehdit etti calisanlari, ben yapmayin etmeyin derken adam rusca (daha sonra cevirdiler) dikkat etsenize, Ahmet buraya ziyarete gelmis bizi rezil ettiniz, isinizden attirayimmi sizi gibi seyler soylemis fakat bu sekilde soylerken normal gibi geliyo fakat adam soylerken ben bile korktum.
Bilmiyorum Rusyada adetmidir fakat 2 seferde farkli 2 firmanin calisanlari sehri gezmeyi teklif ettiler kendi arabalari ile sonrada yemege cikarttilar aksam.
Sehir icinde cizilmis 3 adet cizgi var, yesil, sari, kirmizi (umarim dogru hatirliyorum) bu cizgilerin baslangicina giderseniz herbir cizgi sehrin farkli bir yonune gidip sizi gezilmesi gereken yerlere goturuyor. haritaya ihtiyac yok cizgileri takip etmek yeterli, cok guzel bir dusunce