KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Muhacir senin aracın serüvenini bir çırpıda okudum. Gerçekten çok emek harcamızsın. Sanırım satmak zorunda kalldın. İnşallah daha iyilerini yaparsın. Ersel abi senin araca diyecek lafımız yok. Bizimki seninkinin yanında oyuncak daha. Bende benim aracın ilk aldığım halini koyayım. Daha toplamaya yeni başladım. Bişeyler ekledikçe resimlerini koyarım. Ben sizinki kadar detaylı toplayamayacağım ama bi yerdende başlamak lazım..[attachment=1]
burak kardeşim kes o arabayı tam arka camı çıkarıcak şekilde sonra olsun sana blezer gibi makina .sonra birde yükselttinmi minimum 35 lastik birde difflerle oynayacan sonra sal araziye kocaoğlanı ;D ;D ;D ;D ;D
Yavaş yavaş abi, bir kaç ufak tefek sorunu var onları hallettikten sonra, gezilerde felan görürsünüz zaten. Sonra zamanla yavaş yavaş toplayacam. Üniversiteden yeni mezun oldum. Birden yüklenmek olmaz şimdi.:
Selam ümit ben s100 koliklerdenim sanırım bunu bi tedavisi yok... Okudukca resimleri inceledikce azımın suyu akıyo resmen... Yakında bende başlıycam toplamaya tek sorun yakıtın gözümü korkutması herşey bittikden sonra sadece haftasonları çalıştırabilmek canımı sıkıyo açıkcası...
ben 250 kullanicisiyim. araci 6 ay kadar once aldim. ankaradan kuzey irakin suleymaniye sehrine kadar yaklasik 1700 km nonstop yol yaptik iraktaki santiyemizde araci en agir sartlarda kullandik ve denedik. sicaklik 55C yani anlayacaginiz araci her yerde zorladik ama hic itiraz etmedi ne dediysek kabul etti. bu arada aractaki zayif halkalarida tek tek kesfettim. bu sartlarda yuzumu ak cikaran bu araci modifiye etmeye karar verdim. simdi irakta oldugum icin modifiye isini turkiyeye kesin donus halinde yapacagim. modifiyeyle ilgili projeleri cizildi. arac garaja girince sizlere haber verecegim
60-65 lt ile 130 km'mi? Bi yanlislik olmasin 100 km'de 50 lt gz nasil yakar bu arac? bence mumkunati yok.
Ceza yeme meselesi dodge'lerde olmaz. Yeter ki arac sirket uzerine olmasin. Arac sirket uzerine ise palio van yada doblo'da olsa K belgesi olmadan kullanamazsiniz yada 2.530 TL ceza odemeyi goze almaniz lazim.