KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam dostum kusura bakma sonradan fark ettim o yüzden cevap geç kaldı .bende isterim ama paylaşmayı ama bizim sorunumuz işin görsel boyutu ile bir resim çekecek adam bulamıyoruz adamı bulsak makina olmuyo o yüzden bizde görsel takip işini bıraktık
Arkadaşlar Karadeniz yaylalarında gitmediği yer yok. araç değişikliğinden malesef satıyorum. Kullanıcı dostların dediği gibi nerede sürerseniz sürün ben gitmem demiyor. Fiyat 8000TL
BUNLARIN HANGİSİNİ YAPMAK DAHA DOĞRU OLACAK EĞER ELİNİZDE STİKIR VARSA ÜZERİNE UYGULAMA YAPIP GÖNDEREBİLİRİM vnalbant@stargazete.com adresine aracınızı ve istediklerinizi gönderin yapıştırmadan görme şansınız olsun
selam ben savaşçıda kararsız kaldım çok güzel duruyor aynısı olabilecekse ona sıcak bakıyorum lr çalışmaydı araya kaynamış yüklerken fotoğrafları numaralarıyla yüklemiştim yinede teşekkürler
Ersel abi selamlar...... ben bi patladım anca kafayı kaldırabiliyorum..görüşmeyeli iyisindir inşallah. koca oğlan nasıl hayattamı yenişimi geldi. bundan sonra sık sık buralardayım haberleşelim abi. bu arada bi araç üstündeyim anlaşabirsek yeni başlık açıcam inşallah dizel S100 tabiki 4X4
Ersel abi selamlar...... ben bi patladım anca kafayı kaldırabiliyorum..görüşmeyeli iyisindir inşallah. koca oğlan nasıl hayattamı yenişimi geldi. bundan sonra sık sık buralardayım haberleşelim abi. bu arada bi araç üstündeyim anlaşabirsek yeni başlık açıcam inşallah dizel S100 tabiki 4X4