Merhaba arkadaşlar,eski toyota kullanıcısıyım,sattım epeydir araçsızım,s100 leri takip ediyorum biraz,
ülke şartlarına göre fena araçlar değilller,parça sıkıntısı,usta sıkıntısı yokdur,her usta anlar hemen hemen,
genel olarak offrada olan ilgi 2 el araçları araçları inanılmaz fiatlara çekmiş durumda,s100 ler bu konuda cazip durumda,
araştırma içindeyim bakalım kısmet olursa düşünmüyorda değilim,saygılar
Merhaba arkadaslar,
bahçe işinde kullanmak üzere (yolu da çok bozuk), bir 4 çeker almayı düşünüyorum. Methini duyduğum ve tipini de çok begendiğim için S100 düşündüm. Bakımlı ve alımlı da olmasını istiyorum.
Asağıdaki linkte satılan aracı çok beğendim, ancak satan hakkında hiç bir şey bilmiyor. Kimin topladığı da meçhul. Sadece fiyatının 21 bin olduğunu söyledi. Kolay yoldan gidip görme şansım da yok. Ben Edirne'deyim, araç Tokat'ta. Araç hakkında fikri olan, yardım edebilecek b,r arkadaş varsa çok sevinirim:
herkese selamlar... mart sonu itibarı ile s100 4x4 üm oldu kapalı kasa.. 31.5inch mt lastik var perkins 3.9 dizel araç... ilginç bir tecrübe. bir aydır kullanıyorum ilk başta ben ne yaptım lan dedim... şehir içinde kullandığımda kabus gibiydi... ön görüşe alışmak zaman alıyo... 700km asfalt offroad karışık kullandıktan sonra şu an bir kere daha ne kadar iyi bir seçim yaptığımı anlıyorum.. çok ilginç bir araç cidden. yanlız arkaya dif kilidi şart gibi duruyo... daha önce uygun yollu yaptıranlar olduysa çözümlerini duymak isterim.
s100 sevdalısı Arkadaşlar esas mesleğim MF traktör ve işmakinaları tamirciliği Bunun yanında on yıla yakın devlletin resmi kurum ihalelerinden s100 W100 PW150 Araçlar aldım komple bakımlarını yaptım buaraçlar üstünde çok uğraştım. Sizlere gerek tamir bakım gerek yedekparça ,tabiki yeni veya çıkma temininde yardımcı olurum Aydın/NAZİLLİ de ikamet etmekteyim. Diesel benzinli benim için değişmez. İş yerimi 2007 yılında kapattım takımlarım duruyor ayrıca elimde yeni , temiz cıkma parçalarda var. Emekliyim yaş 53 vaktim bol yazarsanız sizlere yardımcı olmaya çalışırımSelamlarGsm0532330759
Dodge sevdalısı abilerim hepinize saygılarimla birkac soru soracağım
bende bir Dodge almak istiyorum ama bu araç hakkında hiç bir bilgim yok
1 bu araçların parça sorunu varmı
2 bu araçların dağ bayır yani offroad yapılacak kemikli bir aracmıdır
Saygılarımla