Saadet Zinciri(az gayretle bişeyler kazanmak isteyenler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan thisrockhero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,249

thisrockhero

doğada tek başına
Yer
eskişehir
Web
www.kahramanburak.blogspot.com
öncelikle linki paylaşayım.http://www.yakaladinyakaladin.com/saadetzinciri/77317 bu linke girip beğeniyorsunuz. daha sonra size özel link paylaşıyorsunuz ve kişi başı az miktarda para kazanıyorsunuz. ilk başta yalan deyip geçiliyor bunlar ama. önceden bu tür bi siteden 7 dolar kazanıp çatır çatır harcadım(onbux.com/neobux.com tarzı sitelerden.) .aynı şekilde greeenpeacenin kampayasındada tıklamalar sayesinde 2 t-shirt kazandım. bence bir bak . zaten alacağım pahalı bişey olmayacak çok vakit alır bu tür şeyler. hemen 3 liralık pil falan alıp sevinicem . her beğenenden 30 kuruş geliyor sen de katıl pili alıp gidelim evimize

Etiketler
Ynt: Saadet Zinciri(az gayretle bişeyler kazanmak isteyenler)

Gel ben sana yardımcı olayım , başka şekilde ticari işler yap . Bu tür şeylerle güzel vaktini harcama ... Kimse kimseye bedavadan para vermez yada tshirt vermez . Teklifimi düşün , kabul edersen yardımcı olurum : )

Tamamen kandırmaca bir parmak bal çalıp devamını getireceğini düşündürtüyorlar
aman dikkat daha önce inanıp bu işe giren akrabam var hala çektiği krediyi ödüyor

kimse kimse ye bişi vermez geçmişte bi TİTANCILAR vardı ne para vurdular 1 2 tanıdığım çok para kaptırdılar elde var sıfır dikkat et bu saadet zincirlerine bulaşma dost tavsiyesi

kaç tane 30 kuruş kazanıp kaç pil aldık bu arada..

Benim anlayamadığım şey, bütün bunlar pil için mi?