KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
öncelikle linki paylaşayım.http://www.yakaladinyakaladin.com/saadetzinciri/77317 bu linke girip beğeniyorsunuz. daha sonra size özel link paylaşıyorsunuz ve kişi başı az miktarda para kazanıyorsunuz. ilk başta yalan deyip geçiliyor bunlar ama. önceden bu tür bi siteden 7 dolar kazanıp çatır çatır harcadım(onbux.com/neobux.com tarzı sitelerden.) .aynı şekilde greeenpeacenin kampayasındada tıklamalar sayesinde 2 t-shirt kazandım. bence bir bak . zaten alacağım pahalı bişey olmayacak çok vakit alır bu tür şeyler. hemen 3 liralık pil falan alıp sevinicem . her beğenenden 30 kuruş geliyor sen de katıl pili alıp gidelim evimize
Gel ben sana yardımcı olayım , başka şekilde ticari işler yap . Bu tür şeylerle güzel vaktini harcama ... Kimse kimseye bedavadan para vermez yada tshirt vermez . Teklifimi düşün , kabul edersen yardımcı olurum : )
Tamamen kandırmaca bir parmak bal çalıp devamını getireceğini düşündürtüyorlar
aman dikkat daha önce inanıp bu işe giren akrabam var hala çektiği krediyi ödüyor
kimse kimse ye bişi vermez geçmişte bi TİTANCILAR vardı ne para vurdular 1 2 tanıdığım çok para kaptırdılar elde var sıfır dikkat et bu saadet zincirlerine bulaşma dost tavsiyesi