serkann
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
günaydınlar mutlu yarınlar herkese...
günaydınlar mutlu yarınlar herkese...

Gunaydin Serkancim Bugunu mutlu gecirelim yarina bakarizserkann' Alıntı:günaydınlar mutlu yarınlar herkese...
Hayirli isler Bol kazanclar dilerim Unal beyulusotomotiv' Alıntı:hayırlı sabahlar herkese kahvaltı yapmayan varsa buyursun gelsin yakın olanlar))
Bi gun gelicem sooole bi hertarafi dolanicam bakalimulusotomotiv' Alıntı:olmazmı abi sana bal kaymak recel ne istersen ikram ederiz sen bizim buralara dünyanın yolunu aşıp geldin)
ufukozkan' Alıntı:Bi gun gelicem sooole bi hertarafi dolanicam bakalim![]()
Sagol sana ugramammi yahualpaslanepli' Alıntı:Tamam abi gel. Ben sana rehberlik ederim. Sen deki şunun mekanına çek. Ben aynen götürürüm..
inş abi..kendi kendimi şarj ediyor gibi oluyorum.böyle olmak güzel abi..ufukozkan' Alıntı:Gunaydin Serkancim Bugunu mutlu gecirelim yarina bakarizCok pozitifsin bugun yerinde duramiyorsuun gibi geldi
Her zaman boyle ol
mutlu ol
![]()
ufukozkan' Alıntı:Sagol sana ugramammi yahuIlk durak sensin
Bu tarafdasin dimi?
serkann' Alıntı:ufuk abi sevildiğini bil..bak ben ne kadar yakınım alpaslan bir kere çaya bile davet etmedi beni![]()
Yarin ben ankaradayim maalesefserkann' Alıntı:inş abi..kendi kendimi şarj ediyor gibi oluyorum.böyle olmak güzel abi..yarın görüşüyoruz kısmetse ?
serkann' Alıntı:ufuk abi sevildiğini bil..bak ben ne kadar yakınım alpaslan bir kere çaya bile davet etmedi beni![]()