Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 593,259

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

eksperoto' Alıntı:
hangi karpuz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nazik jeep ci arkadaşımız Alpaslan Epli'nin ikram ettiği karpuz tabiki ;)

Teşekkür ederiz samimi yaklaşımından dolayı ve tebrikler :smiley:

Aslında karpuz olayı şu,dumanla ufukozkan'ın arasında geçen bir traktorcu muhabbetı vardı.defenderlar kumda kalıyor sonra karpuz satan arkasında romorku olan bır traktoru buluyorlar ve sonra mutlu son ;D ;D ;D

özgür tahmin ediyorum ki sende güzel karpuz seçersin. benin günlük iş-ev arasında kullandığım yolda sen en son yan taraflarından çatırdata çatırdata geliyordun. :smiley:

Abi hatırlatırım basamaklarım vardı o gün ;) Buralarda güzel videolar çekiyorum bir aksilik olmazsa ve şu festival ortamı biraz durulduğunda koyucam hepsini, sonra standard zj karpuz tarlasındamı geziyor yoksa dağın zirvesindemi hepsini görücez :smiley:

Özgürcüm aynı "karpuz muhabbeti" değil bu ama ben sölemem, neme lazım ben anlatınca olay çıkıyor ;D

Bırak Allah aşkına Yavuz Bey yazmıs dıger sayfada Sevtapcım geldi et falan yaptı diye ! Geçenkı gezıde sen sadece oturdun ve bizi seyrettin olacak iş değildi ya ;D ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Bırak Allah aşkına Yavuz Bey yazmıs dıger sayfada Sevtapcım geldi et falan yaptı diye ! Geçenkı gezıde sen sadece oturdun ve bizi seyrettin olacak iş değildi ya ;D ;D

Yahu ben hep otururum genellikle ama Allah seni inandırsın bu sefer mangalda etleri çevirmeyi bile başardım ;D ;D

Bu arada Hatay'dan boş gelmeyelim lütfen, mesela "Mari Teyze'nin kabak tatlısı" hiç fena olmaz ::smiley:

Bizzat kendim yapar getirirm dicem sen şimdi benide bozup yine Mari Teyze dersin ;D Ben künefe düşünüyordum Ferah'tan ama bunuda ekledim listeye ;) Geldiğimde sahil yapıyoruz haberin olsun :smiley:

Hakan ve Serkan sizlerle tanıştığımıza çok memnun oldum bu araya yazıvereyim. ;D

eksperoto' Alıntı:
teşekkür ederim bizde seninle taşma fırsatı bulduğumuz için

xano' Alıntı:
o şeref bize ait.

En kısa zamanda başka bir etkinlikte buluşup daha bol sohbet ederiz inşallah, size imrendim valla ama bunun TD5 defender la ilgisi yok ;D ;D

özgürcüm uzak ellerden karpuz meselesine el attın ama mevzu festivalde geçti. uzun zamandır bu kadar kahkahalarla gülmemiştim.

ayrıca siparişim olan künefeyi yememişsin daha. gelirken getirdiklerini beraber tüketiriz. dönüşte haberleşelim iskenderundan balıkları hazır ettireyim. tavana biryere bağlayarak getirirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.