Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 593,379

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
......... bu kız derken ..gene seviyesizsin ......bu arkadaş yazdıysa vardır bir bildiği neden eli yüzü düzgün birine benziyor yalan söyliycek hali yokya ;D

Bence pek uğraşmayalım... O hanımın saçları uzundu önceden.... Sonra kısacık kestirdi.... Galiba Land alınca :smiley: Anlatabildim mi?

ahaha...vay saclardan da haber var.....yok land im olalı 3 yıl oldu...:smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Bu arada Yavuz yok Telefon tacizinde bulunayim dedim ama telefon nerde acaba :smiley:

Hakkatten ya.. Nerde Yavuz abi. Şu baş belası ismi lazım değil o kadar uğraştırdı ki Yavuz abiyi aratmadı valla. Bende yokluğunu hissetmedim.. Yavuz abi tutmuş olmasın bunu. Yada Yavuz abi başka bir üyelik açtıda da bizi mi kekliyo.. Yoksa yoksa bu cadı Yavuz abi mi? ??? ???

alpaslanepli' Alıntı:
Hakkatten ya.. Nerde Yavuz abi. Şu baş belası ismi lazım değil o kadar uğraştırdı ki Yavuz abiyi aratmadı valla. Bende yokluğunu hissetmedim.. Yavuz abi tutmuş olmasın bunu. Yada Yavuz abi başka bir üyelik açtıda da bizi mi kekliyo.. Yoksa yoksa bu cadı Yavuz abi mi? ??? ???

bas belası?
cadı?

pek iyi gormedim seni alphi...sıcak bi yerine gecmis olmasın cnm

jaidevi' Alıntı:
ahaha...vay saclardan da haber var.....yok land im olalı 3 yıl oldu...:smiley:

Uzun saçlı fotonuzu bile bulabilirim, gördüm...
Şaşırtabilirim, Alfonse bu, her şey mümkün, kararlı olmak yeter :smiley:

Neyse,

Alpaslan: Jeep sahibi, Uzun saçlı....
Alfonse: Jeep sahibi, Saçını uzatıyor....
Ayhanbursa: ?
Discovery-V8 yavuz: ?
Ufuk Özkan: ?

:smiley: :smiley: :smiley: Pardon :smiley: :smiley: :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Amaan! aman... Kişi kendini bilir. Hiçte yadırgadığını sanmıyorum... Sadece benden duymuş olamazsın... :smiley:

face'den ekleme talepleri, burdan saydırmalar....eyw...

Ulan yine benim resmi kaynattınız. Hala bir tebrik duyamadık. Land kahvesinden bile tebrik geldi halbuki.. Tamam ben teşhisi koydum. Çekememezlik var ortada. ;D

jaidevi' Alıntı:
bas belası?
cadı?

pek iyi gormedim seni alphi...sıcak bi yerine gecmis olmasın cnm
dedim her şekilde saldırganlaşır mesafe koyun dedim ...samimi değilseniz olmayında dedimmm ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
dedim her şekilde saldırganlaşır mesafe koyun dedim ...samimi değilseniz olmayında dedimmm ;D ;D

yalnıslıkla oldu...siz yoktunuzz beni sıkıstırdıgında...:( kimse uyarmadı beni :(

jaidevi' Alıntı:
face'den ekleme talepleri, burdan saydırmalar....eyw...
............alp özelden böyle demiyordun bu kız yakamda ayrılmıyor falan .ben anlayamıyorum kim daha y..... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

SON KONULAR

Geri