Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,053
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ufukozkan' Alıntı:
O zaman Sende extra surucu kilidi var demekki :smiley:

Abi benim ayaklar 45 numara.. Açtım tabana bir delik. Araba kaydığında sokuyorum benim koca ayakları en kral dif kilidinden etkili.. Birde Türkişi tekniklerim var. Seninde katıldığın Mayıs'taki Düzce gezisinde. 3 tane co-pilot aldım arabaya. Çamurda kaydıkça zıplayın! dedim zıpladılar. Hiç kalmadık.. İşe yaradı yani :smiley:

Etiketler

Adem Abim nasılsın?

Festivalde göremedim seni, görevliymişsin, sonra fotolarda gördüm...

Selamlar :smiley:

Vay be kahve milletinin insanlarına bak ne hale gelmişler. En son öğlen bir bakmıştım üzerine bir geldim 10 sayfa yazı. Girdim land sayfasına al ordanda o kadar 10 sayfa ilerlemiş 7-8 saatte. Sonra bir baktım ohooo tabu oyunumu oynanmamış, kahve fallarımı bakılmamış, pembe diziler mi seyredilmemiş... Dedim ne oluyor yahu .. Hemen on-line oldum. Bide ne göreyim cadının biri gitti diye kahveler boşalmış.. Ben geldim ben aloooo....

Sevtap ablacım bir ayarda buraya çek istersen bak oturacak yer olmayan kahve birden boşaldı. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Sevtap ablacım bir ayarda buraya çek istersen bak oturacak yer olmayan kahve birden boşaldı. :smiley:

Hay hay Alpaslancım ama ben genellikle doldurmak için değil de kahveyi boşaltmak için ayar yapıyorum ;)

Fazla geyik kafada basınç yapınca arıza veriyorum, asabi oluyorum ;D ;D

SDC' Alıntı:
Hay hay Alpaslancım ama ben genellikle doldurmak için değil de kahveyi boşaltmak için ayar yapıyorum ;)

Fazla geyik kafada basınç yapınca arıza veriyorum, asabi oluyorum ;D ;D

Tamam abla işte ne zaman müdahale edeceğini gayet iyi biliyorsun. Hafif asabiyet işlem tamam :smiley:

Birisi cj ci ablalar mı dedi ???

th_deryaoffroad.jpg

gunaydın gunaydın gunayydııın......mutlu carsambalar....:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR