Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,114
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Kaybolun..... Geldim... Hadi bakiyim tadilat var. Boya var badana var. Yerler granit kaplanacak.... Geçici olarak servis dışıyız. Herkes evine karınıza demletin çayları....

Etiketler

alihay' Alıntı:
memnun değilseniz çaycınız ocağın işletmesini lancılara devredin :smiley: zaten en çok biz çay içiyoz bu dükkanda hatta ben çaycınız olurum.............. yok abi ölürüz acımızdan yakarız bu kahveyide vermeyiz ....hem sizn işlettiğiniz öteki kahvelerden hep hijyen ve böcek sorunu varmış ... bide ingiliz kültürü yapıcaz diye hep soğuk çay veriyormuşsunuz müşteriye araştırdımm ;D ;D tüp yok diyemiyorsunuz ;D

ayhanbursa' Alıntı:
alihay' Alıntı:
memnun değilseniz çaycınız ocağın işletmesini lancılara devredin :smiley: zaten en çok biz çay içiyoz bu dükkanda hatta ben çaycınız olurum.............. yok abi ölürüz acımızdan yakarız bu kahveyide vermeyiz ....hem sizn işlettiğiniz öteki kahvelerden hep hijyen ve böcek sorunu varmış ... bide ingiliz kültürü yapıcaz diye hep soğuk çay veriyormuşsunuz müşteriye araştırdımm ;D ;D tüp yok diyemiyorsunuz ;D

Öyle olsa iyi gece onikiden sonra arkada bölme var. Şişe bira fıstık servisi yapıyorlar. Mühürletecem belediyeye...

hah kahvenin sahibi geldi alp hiç çay parası vermiyorlar bide veresiye yazmam için baskı yapıyorlar sen bir şey söyle onlara ...arabalarındaki önündeki yeşil amlemden tanırsın onları ;D ;D

yok öyle
ayhanbursa' Alıntı:
alihay' Alıntı:
yok öyle bişey canım tamam devretmeyein beleş çaya devam o zaman ;D ama ocak nöbetini ihmal etmeyin artık

Ben kahvenin yarı hissesini jaidevi'ye devrettim. İçim rahat. Çamursa çamur çirkeflikse çirkeflik.. Beni bi o aratmaz.. Sıkıyosa ödemeyin. Lastiğinizi yarar ikinci güne...

alpaslanepli' Alıntı:
Ben kahvenin yarı hissesini jaidevi'ye devrettim. İçim rahat. Çamursa çamur çirkeflikse çirkeflik.. Beni bi o aratmaz.. Sıkıyosa ödemeyin. Lastiğinizi yarar ikinci güne...
hah oldu şimdi lancılar jeepcilere ortak artık ;D

sen ona devretti isen kahve yakında kapanır nede olsa oda land çı

alpaslanepli' Alıntı:
...........hade beee ??? ??? :mad: :mad: :mad: :'( :'( :'(

konu başlığını değiştirmek lazım landcılar & jeepciler kahvesi olmazmı?

ayhanbursa' Alıntı:
...........hade beee ??? ??? :mad: :mad: :mad: :'( :'( :'(

Tabi seni ortak olarak alırım diye bekliyordun değil mi? hayal kırıklığı oldu şimdi... Ama seni bir iki kez teste tabi tuttum. Acaba güvenilir mi diye. Hepsinde beni sattın.... Senden ortak mortak olmaz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR