Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,423

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

İngilizceyse yeni bir konu açalım burada ingilizce konuşulacak diye.. Tamamen ingilizce olsun.. Sonra diğer taraftan almanca isteyen olacak. Fransızca derken..... Anlaşamayacağız.. Zaten dilimize bu yabancı kelimeleri sokan, özel lobi faaliyetleri yürüten dış güçler olduğuna inanıyorum.. Yeni nesil msn Türkçesi diye bir dil uydurmuş. Düşmana yapılmaz bu. Saf Türkçe en güzeli..

Abi çıkıyorum işyerim samanpazarı güven çarşısı no 2 ulucanlar caddesi 2 de diyebiliriz sabah 8 akşam 8 pazar biraz geç açıp erken kapatıyoruz izinli olduğum zamanlar gezenbilir etkinlikleri SAYGILAR. Herkeze iyi akşamlar, iyi geceler.

Geldim ben...
Herkese iyi akşamlar...
Duşumu aldım.. Yemeğimi yedim.. Üstümü değiştirdim... Bomba gibiyim bomba! ;D
Var mı sataşılacak, ateşi düşürülecek v.s. .....

Bir tek uyku problemi devam. Dün erken yatayım dedim yine olmadı yine olmadı... Günde 2-3 saat uykuya devam...

ama iyiyim iyi... Gündüz ki kadro buraya gelsin hele çok çetin geçecek bugün ;D Öyle hissediyorum... :smiley:

Ufuk abim nasılsın bu arada...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ben Ufuk Bey'den beklıyordum bır çıkışma ama Göktuğ hoam önce davranmış.Gerçi Aysim hanım gazlamış ama ;D

Ben daha once soylemisdim Aysim Hanimda elinden geldigi kadar duzeltmeye calisiyordur Hemen duzelmesini beklemek yanlis olur. Bende hala konusmami duzeltmis degilim. O kadar islenmisizki kolay kolay sokup atamiyoruz. Keske daha once farkedip dikkat etseydim :smiley: Gec oldu ama olsun Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bu konuda Oktay SINANOGLU'nu okumanizi tavsiye edebilirim.

alpaslanepli' Alıntı:
Geldim ben...
Herkese iyi akşamlar...
Duşumu aldım.. Yemeğimi yedim.. Üstümü değiştirdim... Bomba gibiyim bomba! ;D
Var mı sataşılacak, ateşi düşürülecek v.s. .....

Gel canım gel sataş bana ;D alıvereyim gazını ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok abi gaz alma benim işim...
Açayım mı bi Uludağ gazoz ;D ;D ;D

ehehe bu iyiydi teşekkür etmişmiydim bilmiyorum ama gazozu içince sen land a binmiştin en son ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR