Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,030
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Yalnız Ufuk abi bir konuda anlaşalım orada kavga etmeyelim. Kırpılmış kuzu postu benim ona göre. Yeni aldığım Wagoneerin şöför koltuğunun derisinde yırtık var onu örteceğim...
Nasil istersen

Etiketler

demedi deme ... bir gün herkes xj li olacak ;D

şile derken ??? :

atbir mesaj daha 999 dan çık 1000 ol bu ara ;D

bu arada ben dedim kimse gelmez burada sormaz .......arazi için en uygun araç ne diye böyle bekleriz biz bize :'(

alpaslanepli' Alıntı:
Artık zirve oldum. Bana soru sorarken iki kere düşün.. Öyle XJ ne yakar ne çakar bilmem ben! Bundan sonra bilgilendirmeler ücrete tabi ;D
bir sorsa xj mi zj mi diye ben bir gecede zirve olurum ;D ;D

ben dayanamayıp açıcam sonunda xj zj mi xxx g mi diye jeep bölümüne bir konu

Bu arada Ayhan abi bugün hakketten bir XJ baktım. Ama kendime değil.. Darlığı dışında hiç fena değil...

az dur konuyu açıyorumm sakla bilgileri

yahu birader, dün gecenin bir köründe attım mesajı, 24 saatte üzerine kaç sayfa dolmuş böyle..! Bu arada sayın Bursa' lı; bu XJ mi ZJ mi tartışmasını biz zamanında çook yaptık bu sitede. Ve hatta Jeep mi LR mı tartışmasından olaylar ZJ mi LR mı ya bile kaymıştı.. Eee, düşününce, o mu bu mu şu mu tartışmalarında bir taraf sürekli ZJ olarak sabit kalınca anlaşılıyor zaten her zaman ZJ olduğu..
Alparslan; satmadım gelini, aslında çok da fala taraftar değilim.. Hem satsam da boynuma post geçirsen yine XJ almam. Zaten tövbe LR a da binmem. Bir zamanlar Range' im olduydu; aman Allahım ne kara günlerdi.. 20 gün tutmamıştım elimde..
Hem arkadaş, ne yakar bu Jeep?

Alparslan, anlaşaım, sis lambaları ile post senin; anten ile sağ kapı kolu benim..