Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 552,611
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

beni yan dükkandan gönderdiler onlar ilgilenirler bize uymaz dediler.bi bakın isterseniz.fiyatta anlaşırız.

CJ-V35.png

Etiketler

ohooooooooooooooo dukkani oole acik birakip gitmisler Kapi bile acik ohhhhhh Ben kapatayim

Günaydın herkese.
Ne bu arkadaş gece nöbetçi kal gündüz dükkanı aç. Bir adama bu kadar mesai yüklenir mi?
Çömezliğimiz ne zaman bitecek. Zirve oldum ben bea. Alfonse değilim ki yazdıklarım moderatörler tarafından silinsin kamp 1'e düşeyim ;D

Neyse görevin çok kutsal olduğu bir yer burası .JEEP adına olsun ne olursa olsun 7/24 nöbet tutarız icab ederse.
Hem burayı seviyorum ben. Mesajlarım silinmiyor, Birileri uyaramıyor, mimikleri! istediğim gibi kullanıyorum. ;D :D ;) :smiley: :mad: :( :eek: 8) ??? ::smiley: :p :-[ :-X :-\ :-* :'(

corehunn' Alıntı:
yahu birader, dün gecenin bir köründe attım mesajı, 24 saatte üzerine kaç sayfa dolmuş böyle..! Bu arada sayın Bursa' lı; bu XJ mi ZJ mi tartışmasını biz zamanında çook yaptık bu sitede. Ve hatta Jeep mi LR mı tartışmasından olaylar ZJ mi LR mı ya bile kaymıştı.. Eee, düşününce, o mu bu mu şu mu tartışmalarında bir taraf sürekli ZJ olarak sabit kalınca anlaşılıyor zaten her zaman ZJ olduğu..
Alparslan; satmadım gelini, aslında çok da fala taraftar değilim.. Hem satsam da boynuma post geçirsen yine XJ almam. Zaten tövbe LR a da binmem. Bir zamanlar Range' im olduydu; aman Allahım ne kara günlerdi.. 20 gün tutmamıştım elimde..
Hem arkadaş, ne yakar bu Jeep? :smiley: :smiley: :smiley:

Abi bir zahmet o zaman ZJ'mi? Xj'mi? anketinin olduğu konuya bir oy atıver. Koca bir ZJ yaz bide Ayhan bey'e mesaj at ;D

corehunn' Alıntı:
Alparslan, anlaşaım, sis lambaları ile post senin; anten ile sağ kapı kolu benim..

Abi Ateş diye yeni bir üye var!. :eek: Çok ZJ almak istedi babası izin vermedi çok yakıyor diye. :mad: Oda gizli gizli ufaktan ufaktan topluyor bildiğim kadarıyla. Ve hafızam beni yanıltmıyorsa sağ kapı kolu için el sıkıştılar. Bu kıl ! Bursa'lı satıcıyla ;D Ama emin değilim.

OOO Komşu dükkan açık sahipleri yok ben bakarak olayım bari

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada Ayhan abi bugün hakketten bir XJ baktım. :smiley: Ama kendime değil.. Darlığı dışında :smiley: hiç fena değil...

Abi benim arabaya bakarken sen zirve değildin haberin ola:smiley: bu arada pazartesi yanınızdayım ona göre alpaslan abii

ERLER' Alıntı:
Abi benim arabaya bakarken sen zirve değildin haberin ola:smiley: bu arada pazartesi yanınızdayım ona göre alpaslan abii
Buyur gel Fatih'im.. Birini daha virüse bulayıp JEEP sahibi olarak yollayacağız neticede. JEEP aşkına ağırlarız her türlü.. Zirveysek hakkını vermek gerek..
JEEP = Gönül mesaisi :smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR