Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,974

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
yok yok sen evde para basıyosun....

Valla haftada iki kişi abi bana JEEP baksana İstanbul'dan diye arıyor anadoludan. Yedek parça istiyenler cabası.. Zaten burada kaynatmaktan teknik sayfalarda boy göösteremiyorum. Müşteri kaybediyorum. ;D
Sanada ısmarlayacağım iskenderi Allah vere senin yolladığın kapora ile ısmarlarım. Kendi paran gibi ye afiyet şeker olsun.. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla haftada iki kişi abi bana JEEP baksana İstanbul'dan diye arıyor anadoludan. Yedek parça istiyenler cabası.. Zaten burada kaynatmaktan teknik sayfalarda boy göösteremiyorum. Müşteri kaybediyorum. ;D
Sanada ısmarlayacağım iskenderi Allah vere senin yolladığın kapora ile ısmarlarım. Kendi paran gibi ye afiyet şeker olsun.. ;D

ben alırım sana ne istiyosan...

açsın sen aç doymazsın sen karnın doysa gözün doymazzz alpp :D

ayhanbursa' Alıntı:
açsın sen aç doymazsın sen karnın doysa gözün doymazzz alpp :D

Valla doğru Aynı marka aynı model JEEP'ten bile iki tane var.. Ne yapayım yedekçiyim ben...
Dün Devlet hastanesinde bir hastaya gittim. Kafa karışıklığından çantamı unutmuşum.. Güvenlik bulmuş.. Geri verirken kural gereği tek tek içinden çıkanları yazdılar. Dayanamadı sordu en sonunda. Abi pardonda herşeyi anladım çifter çifterde bu zippolar niye 3 tane ???
Eeee dedim ben araziye gidyorum kardeşim birinin benzini biter çakmak taşı biter biri kaybolur bilmem ne... Bir karton sigara ve en az üç çakmak olmadan rahat edemem ben...

alpaslanepli' Alıntı:
Canımsın...

alpaslanepli: 8 Ayhanbursa:0 dakika 15.. ;D

alpaslancıgım sana lancilerden biri boru anahtarı getirmis...dukkanda bekliyolar...;D

bakın kaçıyorum hanım kafamda kıracak 2 milyarlık 4 çekirdek laptobumu ..sonra kaçtı demeyin kalın sağlıcaklaa ;)

ayhanbursa' Alıntı:
bakın kaçıyorum hanım kafamda kıracak 2 milyarlık 4 çekirdek laptobumu ..sonra kaçtı demeyin kalın sağlıcaklaa ;)

iyi geceler...hanıma saygılar...:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR