Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 552,523
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

beni yan dükkandan gönderdiler onlar ilgilenirler bize uymaz dediler.bi bakın isterseniz.fiyatta anlaşırız.

Etiketler

Yahu, renkler aynı ama seninkinden diri duruyo bu be...

ohooooooooooooooo dukkani oole acik birakip gitmisler Kapi bile acik ohhhhhh Ben kapatayim

Günaydın herkese.
Ne bu arkadaş gece nöbetçi kal gündüz dükkanı aç. Bir adama bu kadar mesai yüklenir mi?
Çömezliğimiz ne zaman bitecek. Zirve oldum ben bea. Alfonse değilim ki yazdıklarım moderatörler tarafından silinsin kamp 1'e düşeyim ;D

Neyse görevin çok kutsal olduğu bir yer burası .JEEP adına olsun ne olursa olsun 7/24 nöbet tutarız icab ederse.
Hem burayı seviyorum ben. Mesajlarım silinmiyor, Birileri uyaramıyor, mimikleri! istediğim gibi kullanıyorum. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'(

Abi bir zahmet o zaman ZJ'mi? Xj'mi? anketinin olduğu konuya bir oy atıver. Koca bir ZJ yaz bide Ayhan bey'e mesaj at ;D

corehunn' Alıntı:
Alparslan, anlaşaım, sis lambaları ile post senin; anten ile sağ kapı kolu benim..

Abi Ateş diye yeni bir üye var!. Çok ZJ almak istedi babası izin vermedi çok yakıyor diye. Oda gizli gizli ufaktan ufaktan topluyor bildiğim kadarıyla. Ve hafızam beni yanıltmıyorsa sağ kapı kolu için el sıkıştılar. Bu kıl ! Bursa'lı satıcıyla ;D Ama emin değilim.

OOO Komşu dükkan açık sahipleri yok ben bakarak olayım bari

Buradayız da önce komşuya selam verilir bizim adetlerimizde.. Oradaydık bir çay içene kadar..

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada Ayhan abi bugün hakketten bir XJ baktım. Ama kendime değil.. Darlığı dışında hiç fena değil...

Abi benim arabaya bakarken sen zirve değildin haberin ola bu arada pazartesi yanınızdayım ona göre alpaslan abii

ERLER' Alıntı:
Abi benim arabaya bakarken sen zirve değildin haberin ola bu arada pazartesi yanınızdayım ona göre alpaslan abii
Buyur gel Fatih'im.. Birini daha virüse bulayıp JEEP sahibi olarak yollayacağız neticede. JEEP aşkına ağırlarız her türlü.. Zirveysek hakkını vermek gerek..
JEEP = Gönül mesaisi