Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,436

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Yaa sen gel buraya Harbiye'de yemek sonra künefe yaparız ;) Baktın olmadı seni de listeye eklerim geldiğimde getiririm künfeyi :smiley:

Ayrıca,o konu galiba landçılarda geçmişti Sevtap Hnm falanda vardı doğru hatırladın.

Sayın ulan ayhan bey! Benim ortak yokken gel iki laf edelim. Ortak olunca sen değişiyorsun ;D çirkef şirret bir şey oluyorsun. Hazır yokken gelde şu insansı ! halinden faydalanalım ;D ;D ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Yaa sen gel buraya Harbiye'de yemek sonra künefe yaparız ;) Baktın olmadı seni de listeye eklerim geldiğimde getiririm künfeyi :smiley:

Ayrıca,o konu galiba landçılarda geçmişti Sevtap Hnm falanda vardı doğru hatırladın.

Anlaşılan daha oralardasın... Aslında şimdi gelmek vardı o tarafada. Ben gelince kaldığım ekipşimdi dağıldı tatil hesabı . Memleketlerine gittiler. Hatta bir kısmı burada şu an İstanbul'da. Onlar tekrar bir iş başı yapsında . Ağustos gibi kaçarım o taraflara. Bilmem hala oralarda ollurmusun? Olursan uğrarım keyifli olur. Paketlenmiş künefe yerine orada taze pişmişini yeriz :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Jeep burda kalıcak fakat ben ara ara İstanbul'a gelicem tahminen ağustos gibi de buralarda olurum.

Çok iyi o zaman kesin gelirim. Hatta senin bu gidiş gelişlerinin dönüşüne denk getiririz beraber geçereiz o tarafa :smiley: Ben JEEP'le gideceğim gidersem. Zira Mersin'de Amca'nın yeri doktor'un yeri gibi dere yatağında güzel mekanlaer var. Oralara yoldan değilde derenin içinden gitme fantezim var ;D Direk masaların yanına çekip Amcaaa ben geldim diyeceğim. Oooo hoş geldin doktorum derdi hep. Bu sefer ohaaaa doktorum der herhalde ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Vallaha geldi. Bak normal giriş yaptı. Benim ortak yok ya sakin şimdilik ;D
....alpim çok yoruldum biraz böyle takılcam ama gözüm üstündee ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhanım bursam bak hataylardan künefe teklifleri alıyoruz senin şu cebindeki akrep'in cenaze namazını ne zaman kılacağız ;D
hataya ne yakar lpg ilee :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,606
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR