Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,746
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan bey siz gene benim simamı unuttunuz hatırınızda kalsın diye tekrardan yoluyorum fotomu ;D ;D[attachment=1]

aaa.neden alpaslana yolluyosunuz??? ya ben???

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan bey siz gene benim simamı unuttunuz hatırınızda kalsın diye tekrardan yoluyorum fotomu ;D ;D[attachment=1]

Vay vay vay.. Senide landcı yapma zamanı gelmiş... Resmin orjinal haliyle oynamaya başladın ya tamamdır. Sende artık landcısın ... Nerde sarı çizmeler ağam ;D

he bide geçen emektarları atmıştın alp buda benimkiydi bak neden çok seviyoruz birbirimizi anladınmı içimize hep avrupa ka..ş bizimm ;D[attachment=1][attachment=2]

Foto(11).jpg

Foto(10).jpg

ufukozkan' Alıntı:
Burda yazmiyorlarda baska yerlerdeki muhabbetlerini goreceksiniz :smiley:

Abi Türkiye turnesine çıkacağım yakında. Davet edip bedava yatırıp bedava yedirene canlı canlı anlatacağım nasıl fikir tutar mı? İlk Bursa'dan başlıyayım diyorum.. Ama oranın insanı çok cimriymiş.. İskender yememiş Bursa'lı var diyorlar pahalı diye.. Hesap et gerisini ;D

ayhanbursa' Alıntı:
he bide geçen emektarları atmıştın alp buda benimkiydi bak neden çok seviyoruz birbirimizi anladınmı içimize hep avrupa ka..ş bizimm ;D[attachment=1][attachment=2]

Valla kusura bakma ama benim ortakla olan ortak noktalar o kadar fazla ki böyle İstanbul'da inşaatcı arabası dediğimiz bir araba resmi koyup sırf yıldızı var diye sizi sevemiyeceğim.. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi Türkiye turnesine çıkacağım yakında. Davet edip bedava yatırıp bedava yedirene canlı canlı anlatacağım nasıl fikir tutar mı? İlk Bursa'dan başlıyayım diyorum.. Ama oranın insanı çok cimriymiş.. İskender yememiş Bursa'lı var diyorlar pahalı diye.. Hesap et gerisini ;D
ben bi cigara daha içeyim balkondaa bakayım değişiklik varmııı ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla kusura bakma ama benim ortakla olan ortak noktalar o kadar fazla ki böyle İstanbul'da inşaatcı arabası dediğimiz bir araba resmi koyup sırf yıldızı var diye sizi sevemiyeceğim.. ;D

ama ama ortağım hemen rest çekmeseydin...oğlun yok senin ;D

ahmetergun' Alıntı:
kırklareli çamur şenliğinde görürüz inşallah :eek:

Abi bir sürü planım var hangi birine yetişirim bilemem ama bir bildiğim kesinlikle Kırklareline geleceğim oda... Bir Ankara garanti birde Kırklareli. Diğerleri işlerin durumuna bağlı. Allah nasip ederse orada görüşürüz...

Yahu psikologlar derki televizyonda film seyrederken eğer artist sahne icabı sigara yakarsa, sigara kullanan izliyicilerin %80 i aynı anda sigara yakarmış. Tamamen psikolojik can çekme olayı.. Şimdi bu Sayın ulan Ayhan bey balkona sigara içmeye gidiyorum dedikçe kahve boşalıyor. Bir bağlantısı olabilir mi acaba :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler