ishaks' Alıntı:Ama eğer bu fotoğraftaki saçlarımı beğendiysen. Alpaslaepli avatarımada koyabilirim ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Gecmis olsun
jaidevi' Alıntı:ortak benimde kafam karstı? kim kim? dejavu kim?
ishaks' Alıntı:Engin baba nerdesiiiin... Bak golü kaçırıyorsun... Sonra Ayhan bey beni alt etti zannedeceksin. Namım zedelenecek ;D
ayhanbursa' Alıntı:çok kötü gol den beter oldum ben adam deli iş gücü yok nelerle uğraşıyor ....lütfen biri çıkıp dur dedin bu alpaslan beye yaaa![]()
;D ;D
ishaks' Alıntı:Hemen izah edeyim canım. Şimdi bu sayın ulan ayhan bey yeni isimle üye olup beni işletti. Ahada bu DEJAVUU...
Sonra ben JEADEVİ'nin aslında ben olduğumu söyledim. Skoru 1-1 yaptım. Derken Aylardır şu an gördüğün İSHAKS ismiyle Ayhan beyciğimi işlettiğimi itiraf ettim. Ve sonuç olarak Ayhan bey şuan TV izliyor. Ve sunucuyu ben sanıyor ;D Tırlattı yanii... ;D
abi hiç müdahale etmiyorsun böyle olmaz ama iş değil bunu yaptığı insanların duyguları ile oynuyor dimiiiiiiiiii :'( :'( :'( :'( :'(ufukozkan' Alıntı:Gecmis olsun
anerkad' Alıntı:burdayım takipteyim alpaslan zaman geçsin, hatlar karıştı çok ani gelişti bitti..
jaidevi' Alıntı:vay beah....cok acaipmis....bende saf saf dejavuyla gunduz tanısmaya calısıyodum....;P
ayhanbursa' Alıntı:abi hiç müdahale etmiyorsun böyle olmaz ama iş değil bunu yaptığı insanların duyguları ile oynuyor dimiiiiiiiiii :'( :'( :'( :'( :'(