Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,947
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ishaks' Alıntı:
Müdahale edecektim aslında o an. Baktım saçma sapan cevaplar veriyor. Sonra sen muhatap olmayıp kapayınca. Bende müdahale etmedim.

akıllı hatunum dimi...baktım pis konusuyo hemen cıktım...isim olmaz diye

Etiketler

GC 99' Alıntı:
bence burada kalmayın devam edin,ikinizde aynı şeyleri kurgulayıp uzun süre devam ettirdiniz.Foruma kahveye neşe getiriyorsunuz , devam.

Yok işte Ayhan bey 3 saat dayanabildi.. Ben aylardır ince bir çalışmanın başarılı bir eserini sundum. Lütfen ikisini aynı kefeye koymayın sanata ve emeğe saygı ;D

ayhanbursa' Alıntı:
jaidevi de sensin yani toplayalım işi ben öyle anladımmm öyle oluyo ishaks alpaslan jaidevi dimi

yok cnm ben benim....

jaidevi' Alıntı:
ayhan beycigim pzrtsi yola cıkıyorum......salı gunu ordayım
...ne güzel olur gel diyormuşum alpaslana gelme denizdeyim yokum diyorum jaidevi gelcek diye bir gidiyorum karşılamaya kabusssssssssss

ayhanbursa' Alıntı:
jaidevi de sensin yani toplayalım işi ben öyle anladımmm öyle oluyo ishaks alpaslan jaidevi dimi

Vah vah... Yazık oldu be canım dostuma... Bak şöyle izah edeyim. Alpaslan, jeadevi ve ishaks seni Bursa'da ziyaret edecek ve sen iskender ısmarlayacaksın ama cebinden bir porsiyon parası çıkacak anladın mı canım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...ne güzel olur gel diyormuşum alpaslana gelme denizdeyim yokum diyorum jaidevi gelcek diye bir gidiyorum karşılamaya kabusssssssssss

yok yok saka maka ablamı ziyarete geliyorum bursaya

ayhanbursa' Alıntı:

Aslında arada küçük tüyolar verdim. Aynı doğum günü gibi.. Ama yaşlandın sen bir türlü anlamadın ;D

jaidevi nin avatarıda yabancı galiba alpaslan bey.

ishaks' Alıntı:
Vah vah... Yazık oldu be canım dostuma... Bak şöyle izah edeyim. Alpaslan, jeadevi ve ishaks seni Bursa'da ziyaret edecek ve sen iskender ısmarlayacaksın ama cebinden bir porsiyon parası çıkacak anladın mı canım ;D
......tamam anladım ki işin içindeyken zor anladım elalem ne anlar bilmem ......ama jaidevi in açtığı konulara baktım kano gezileri falan izmir falan onlardamı kurguu ???

ben takip ediyordum bana garip gelende biyerde jaidevi çok çakal gördüm sizi dedi bi bayana uymayan jargon gibi geldi genele bakınca.

GC 99' Alıntı:
ben takip ediyordum bana garip gelende biyerde jaidevi çok çakal gördüm sizi dedi bi bayana uymayan jargon gibi geldi genele bakınca.

jargon derken? bayanım ya anlamıyorum ;D ;D

Hadi neyse uzatmayayım. Şimdi gerçekten gerçekleri söylüyorum. İyi oku Ayhan'ım bursa'm.. JAİDEVİ ben değilim. İSHAKS benim.. Ama Aysim Bursa'ya geldiğinde denizde olmazda görüşürsen kırarım kafanı gözünü .. ;D Bana gelme diyip duruyorsun çünkü...

GC 99' Alıntı:
yemin ediyorum dizi filim gibi olduk yakında insanlar bu bölüm nasıl bitti diycekkkkk ;D ;D ;D

OOOOOooooo......iskender yiyecegim ben...

Ha ha hadi seç şu avatar resimlerinden birinide tek resim tek üye devam edeyim. Vallah beynim bulandı. Beyin fosforu kalmadı .. Çok zor iş bildiğin gibi değil...

ayhanbursa' Alıntı:
yemin ediyorum dizi filim gibi olduk yakında insanlar bu bölüm nasıl bitti diycekkkkk ;D ;D ;D

Finali göstermeden yaz tatiline giren diziler gibi sinir ederiz milleti...