KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yok işte Ayhan bey 3 saat dayanabildi.. Ben aylardır ince bir çalışmanın başarılı bir eserini sundum. Lütfen ikisini aynı kefeye koymayın sanata ve emeğe saygı ;D
Vah vah... Yazık oldu be canım dostuma... Bak şöyle izah edeyim. Alpaslan, jeadevi ve ishaks seni Bursa'da ziyaret edecek ve sen iskender ısmarlayacaksın ama cebinden bir porsiyon parası çıkacak anladın mı canım ;D
Vah vah... Yazık oldu be canım dostuma... Bak şöyle izah edeyim. Alpaslan, jeadevi ve ishaks seni Bursa'da ziyaret edecek ve sen iskender ısmarlayacaksın ama cebinden bir porsiyon parası çıkacak anladın mı canım ;D
......tamam anladım ki işin içindeyken zor anladım elalem ne anlar bilmem ......ama jaidevi in açtığı konulara baktım kano gezileri falan izmir falan onlardamı kurguu ???
Hadi neyse uzatmayayım. Şimdi gerçekten gerçekleri söylüyorum. İyi oku Ayhan'ım bursa'm.. JAİDEVİ ben değilim. İSHAKS benim.. Ama Aysim Bursa'ya geldiğinde denizde olmazda görüşürsen kırarım kafanı gözünü .. ;D Bana gelme diyip duruyorsun çünkü...
Ha ha hadi seç şu avatar resimlerinden birinide tek resim tek üye devam edeyim. Vallah beynim bulandı. Beyin fosforu kalmadı .. Çok zor iş bildiğin gibi değil...