Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,158
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

duman' Alıntı:
happy hours vardı bir ara yarı fiyatına içtik herşeyi yalnız oryantal varsa ben kaçar öbür kahvede rok-blues varmış ;D

Abi konu çok hızlı ilerledi bakamadım oraya bir saattir. Orada da şenlik var. Yavuz abi şovu var.

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
değildir abicim değildir. Ya sen ya aysim duracak.. İkiniz birden olmaz.. Hadi o hasta mazereti var. Sen nereye?
hasta ettiniz iki günde kızı...yakında satılık land var derse şaşmam ;D

duman' Alıntı:
hasta ettiniz iki günde kızı...yakında satılık land var derse şaşmam ;D

Valla öyle oldu.. Hep bu sayın ulan ayhan beyin yüzünden.. Karın ağrısı ve diyare yapıyor adam.. Bide bulaşıcı ıyyy... Dikkkat etmek lazım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla öyle oldu.. Hep bu sayın ulan ayhan beyin yüzünden.. Karın ağrısı ve diyare yapıyor adam.. Bide bulaşıcı ıyyy... Dikkkat etmek lazım ;D
gaz mı var onda...

herkese iyi geceler mutlu hafta sonları sağlıcak sıhhat bol kazanç ........akıl sağlığı ALPASLAN.için ...dilerimmm ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla abi ne var bilmiyorum ama pis insan işte. Hastalık bulaştırıyor herkese.. ;D
vay anasını bir daha kahveye almayalım o zaman...verdiği paranın bereketini de görmüyoz zaten

hadi yana geçelim hep beraber barko vizyon kurmuşlar adamın teki bi göletten çıkamıyor çok eğlenceli(mezarımı derin kaz yavuz)

alpaslanepli' Alıntı:
Bakın alpaslan bey bunu hep yapıyorsunuz lütfen insanlrı tanımadan hemen hüküm sürmeyin ...İlk gün bana da yüklendiniz gereksiz yere... LÜTFEN konuya saygı o yoksa insana saygı ... Birileride çıkıp illaki size bir çeki düzen vercek tir diye düşünüyorum ...KALIN SAĞLICAKLA ;D

duman' Alıntı:
hadi yana geçelim hep beraber barko vizyon kurmuşlar adamın teki bi göletten çıkamıyor çok eğlenceli(mezarımı derin kaz yavuz)

Abi bende bişey var sandım.. Çocuk gibi bir avuş çanur atmışlar yere oynamışlar ;D
Benim mezar çoktan kazıldı da rahat rahat atıyorum ;D battı balık yan gider durumu...

Kaç kaç ishaks geliyor ;D