Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,126

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
değildir abicim değildir. Ya sen ya aysim duracak.. İkiniz birden olmaz.. Hadi o hasta mazereti var. Sen nereye?
hasta ettiniz iki günde kızı...yakında satılık land var derse şaşmam ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla öyle oldu.. Hep bu sayın ulan ayhan beyin yüzünden.. Karın ağrısı ve diyare yapıyor adam.. Bide bulaşıcı ıyyy... Dikkkat etmek lazım ;D
gaz mı var onda...

herkese iyi geceler mutlu hafta sonları sağlıcak sıhhat bol kazanç ........akıl sağlığı ALPASLAN.için ...dilerimmm ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla abi ne var bilmiyorum ama pis insan işte. Hastalık bulaştırıyor herkese.. ;D
vay anasını bir daha kahveye almayalım o zaman...verdiği paranın bereketini de görmüyoz zaten

hadi yana geçelim hep beraber barko vizyon kurmuşlar adamın teki bi göletten çıkamıyor çok eğlenceli(mezarımı derin kaz yavuz)

alpaslanepli' Alıntı:
Valla öyle oldu.. Hep bu sayın ulan ayhan beyin yüzünden.. Karın ağrısı ve diyare yapıyor adam.. Bide bulaşıcı ıyyy... Dikkkat etmek lazım ;D
Bakın alpaslan bey bunu hep yapıyorsunuz lütfen insanlrı tanımadan hemen hüküm sürmeyin ...İlk gün bana da yüklendiniz gereksiz yere... LÜTFEN konuya saygı o yoksa insana saygı ... Birileride çıkıp illaki size bir çeki düzen vercek tir diye düşünüyorum ...KALIN SAĞLICAKLA :mad: :mad: :mad: ;D

duman' Alıntı:
hadi yana geçelim hep beraber barko vizyon kurmuşlar adamın teki bi göletten çıkamıyor çok eğlenceli(mezarımı derin kaz yavuz)

Abi bende bişey var sandım.. Çocuk gibi bir avuş çanur atmışlar yere oynamışlar ;D
Benim mezar çoktan kazıldı da rahat rahat atıyorum ;D battı balık yan gider durumu... :smiley:

DEJAVUU' Alıntı:
Bakın alpaslan bey bunu hep yapıyorsunuz lütfen insanlrı tanımadan hemen hüküm sürmeyin ...İlk gün bana da yüklendiniz gereksiz yere... LÜTFEN konuya saygı o yoksa insana saygı ... Birileride çıkıp illaki size bir çeki düzen vercek tir diye düşünüyorum ...KALIN SAĞLICAKLA :mad: :mad: :mad: ;D

Kaç kaç ishaks geliyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR