KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hayır o değilde nasılsa Alpaslan diye ağdalı Türkçeyi bırakıp küfürlü mesajlar gelir diye korkuyorum. Öyle bi şey olursa o mesajları bana at ki. Erkek cevabı vereyim. Sen ağzını bozma ;D
jaidevi' Alıntı:
sen napacaksın bugun?....ne guzel pazar.....tam tembellik gunu.....tıkılıp kalmayın eve...
Valla çıkacam çıkmasına da birilerinden haraket bekliyorum. Kimsede ses yok. Şöyle benim kırmızılımı bir yoldan çıkarayım dedim ses seda yok kimsede. Bir teklif vardı çilingoza diye. Oda sırf aracım için olduğunu bildiğimden (sevmem öyle kullanılmayı) vaz geçtim...
Ortak benden sana Alexsander Rybak'tan Fairytale şarkısı gelsin. Eurovisyon birincisi olan var ya Norveç'miydi ne... Güne onunla başladım acayip keyifli bir şarkı. Kıpır kıpır oldum. 1 saattir başa alıp alıp dinliyorum. Bul youtube tan falan bi dinle. Tavsiye ederim sabah sabah iyi geliyor
Gitti denize o bir hafta yok. Yoksa ciddi ciddi gidecektim. Kabuussss!! Hatta land bulup gidecektim. JEADEVİ olarak geldim diye ;D Yoksa çaydan başka bişey ısmarlamaz. Belki öyle iskender yerim
Gitti denize o bir hafta yok. Yoksa ciddi ciddi gidecektim. Kabuussss!! Hatta land bulup gidecektim. JEADEVİ olarak geldim diye ;D Yoksa çaydan başka bişey ısmarlamaz. Belki öyle iskender yerim
Ortak benden sana Alexsander Rybak'tan Fairytale şarkısı gelsin. Eurovisyon birincisi olan var ya Norveç'miydi ne... Güne onunla başladım acayip keyifli bir şarkı. Kıpır kıpır oldum. 1 saattir başa alıp alıp dinliyorum. Bul youtube tan falan bi dinle. Tavsiye ederim sabah sabah iyi geliyor
Ben ingilizleride ingiliz mallarınıda sevmem ;D Arada JEEP'ciliğimi unutmayayım. Performans kaybı olmasın. Gerektiğinde çamur olabilmeliyim değil mi? pratik yapayım biraz..
Kontak anahtarını sola koyan zihniyetin milletinden hayır gelmez adama ;D
Ben sayfaları not alıyorum.. Döndüğünde çok ilerlemiş şimdi kim okuyacak der çünkü.. Kaçırmasın diye şu şu şu sayfalarda iyi niyet dileklerimizi paylaştık senin için diyeceğim.
İşte o orta çağ dediğinde o sevdiğin İskoçya'yı sömürmedi mi bu İngilizler. Her yeri sömürdü namuzsuzlar. Nereye baksan bir ingiliz geçmişi var. Bu ne yaa..
Güneşin doğmadığı memleket sinir oluyorum..
İskoçya diyincede aklıma Willıem Wolles geliyor bir tek... Aşkı için savaş çıkarıp ülkenin bağımsızlığını ilan eden adam. Ana maksat o değildi halbu ki ;D
Fridam! firidam! fridaaam!!! ;D ;D ;D