Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,126
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

sen napacaksın bugun?....ne guzel pazar.....tam tembellik gunu.....tıkılıp kalmayın eve...:smiley:

Etiketler

jaidevi' Alıntı:
ahahah...delisin sen yaa.....;D
Ben ikna etmem ama....varsın öyle bilsinler......çok eğlenceli ;D

Hayır o değilde nasılsa Alpaslan diye ağdalı Türkçeyi bırakıp küfürlü mesajlar gelir diye korkuyorum. Öyle bi şey olursa o mesajları bana at ki. Erkek cevabı vereyim. Sen ağzını bozma ;D

jaidevi' Alıntı:
sen napacaksın bugun?....ne guzel pazar.....tam tembellik gunu.....tıkılıp kalmayın eve...:smiley:

Valla çıkacam çıkmasına da birilerinden haraket bekliyorum. Kimsede ses yok. Şöyle benim kırmızılımı bir yoldan çıkarayım dedim ses seda yok kimsede. Bir teklif vardı çilingoza diye. Oda sırf aracım için olduğunu bildiğimden (sevmem öyle kullanılmayı) vaz geçtim...

Beklemedeyim yani. Yol yapasım var :smiley:

tabi tabii direk forward larım sana kufurlu msg ları.....ahaha simdi okuyanlarda ...alpaslan iyice delirdi...kendi kendine yazısıyo diycekler ;D;D

yol yapasın varsa....direk Ayhan'ın yanına.....sabah kahvesine yetisirsin :smiley: aksama da iskenderini yer donersin :D

Ortak benden sana Alexsander Rybak'tan Fairytale şarkısı gelsin. Eurovisyon birincisi olan var ya Norveç'miydi ne... Güne onunla başladım acayip keyifli bir şarkı. Kıpır kıpır oldum. 1 saattir başa alıp alıp dinliyorum. Bul youtube tan falan bi dinle. Tavsiye ederim sabah sabah iyi geliyor :smiley:

jaidevi' Alıntı:
tabi tabii direk forward larım sana kufurlu msg ları.....ahaha simdi okuyanlarda ...alpaslan iyice delirdi...kendi kendine yazısıyo diycekler ;D;D

yol yapasın varsa....direk Ayhan'ın yanına.....sabah kahvesine yetisirsin :smiley: aksama da iskenderini yer donersin :D

Gitti denize o bir hafta yok. Yoksa ciddi ciddi gidecektim. Kabuussss!! Hatta land bulup gidecektim. JEADEVİ olarak geldim diye ;D Yoksa çaydan başka bişey ısmarlamaz. Belki öyle iskender yerim :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Gitti denize o bir hafta yok. Yoksa ciddi ciddi gidecektim. Kabuussss!! Hatta land bulup gidecektim. JEADEVİ olarak geldim diye ;D Yoksa çaydan başka bişey ısmarlamaz. Belki öyle iskender yerim :smiley:

aaa hadi bea yokmu?....ben pazartesi geciyorum bursaya....ablamın yanına....oyle 4-5 gun kalıp izmir'e donucem ordanda fethiye :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ortak benden sana Alexsander Rybak'tan Fairytale şarkısı gelsin. Eurovisyon birincisi olan var ya Norveç'miydi ne... Güne onunla başladım acayip keyifli bir şarkı. Kıpır kıpır oldum. 1 saattir başa alıp alıp dinliyorum. Bul youtube tan falan bi dinle. Tavsiye ederim sabah sabah iyi geliyor :smiley:

guzel parcaymıs.....tam ismi gibi fairytale'm var benim de :smiley: celtic muzikleri cok guzel oluyorlar.....ortacagda ingilterede olmak vardı :smiley:

ahaah....sayfalarca yazıcaz hakkında bi hafta sonra gelip okuyup delirecek iyice :smiley:

jaidevi' Alıntı:
guzel parcaymıs.....tam ismi gibi fairytale'm var benim de :smiley: celtic muzikleri cok guzel oluyorlar.....ortacagda ingilterede olmak vardı :smiley:

Ben ingilizleride ingiliz mallarınıda sevmem ;D Arada JEEP'ciliğimi unutmayayım. Performans kaybı olmasın. Gerektiğinde çamur olabilmeliyim değil mi? pratik yapayım biraz..

Kontak anahtarını sola koyan zihniyetin milletinden hayır gelmez adama ;D

jaidevi' Alıntı:
ahaah....sayfalarca yazıcaz hakkında bi hafta sonra gelip okuyup delirecek iyice :smiley:

Ben sayfaları not alıyorum.. Döndüğünde çok ilerlemiş şimdi kim okuyacak der çünkü.. Kaçırmasın diye şu şu şu sayfalarda iyi niyet dileklerimizi paylaştık senin için diyeceğim. :smiley:

aa oyle deme....iskocya hala cok sevdigim ulkelerdendir....ama ingiltere dedinmi sadece ortacag zamanı derim :smiley:

jaidevi' Alıntı:
aa oyle deme....iskocya hala cok sevdigim ulkelerdendir....ama ingiltere dedinmi sadece ortacag zamanı derim :smiley:

İşte o orta çağ dediğinde o sevdiğin İskoçya'yı sömürmedi mi bu İngilizler. Her yeri sömürdü namuzsuzlar. Nereye baksan bir ingiliz geçmişi var. Bu ne yaa..
Güneşin doğmadığı memleket sinir oluyorum..

İskoçya diyincede aklıma Willıem Wolles geliyor bir tek... Aşkı için savaş çıkarıp ülkenin bağımsızlığını ilan eden adam. Ana maksat o değildi halbu ki ;D
Fridam! firidam! fridaaam!!! ;D ;D ;D

Herkese iyi akşamlar....

Çocuklar gibi toza toprağa bulandık geldik. :smiley: Yoruldum bayağı.. Aldım duşumu açtım enerji içeceğimi. Non stop burdayımşimdi. Süper videolar var bugün ;)

hemen yukleyelim hemen...oh ne guzel yagmurda yagmıs bi de :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR