jaidevi' Alıntı:ahahah...delisin sen yaa.....;D
Ben ikna etmem ama....varsın öyle bilsinler......çok eğlenceli ;D
jaidevi' Alıntı:sen napacaksın bugun?....ne guzel pazar.....tam tembellik gunu.....tıkılıp kalmayın eve...![]()
jaidevi' Alıntı:tabi tabii direk forward larım sana kufurlu msg ları.....ahaha simdi okuyanlarda ...alpaslan iyice delirdi...kendi kendine yazısıyo diycekler ;D;D
yol yapasın varsa....direk Ayhan'ın yanına.....sabah kahvesine yetisirsinaksama da iskenderini yer donersin
![]()
alpaslanepli' Alıntı:Gitti denize o bir hafta yok. Yoksa ciddi ciddi gidecektim. Kabuussss!! Hatta land bulup gidecektim. JEADEVİ olarak geldim diye ;D Yoksa çaydan başka bişey ısmarlamaz. Belki öyle iskender yerim![]()
alpaslanepli' Alıntı:Ortak benden sana Alexsander Rybak'tan Fairytale şarkısı gelsin. Eurovisyon birincisi olan var ya Norveç'miydi ne... Güne onunla başladım acayip keyifli bir şarkı. Kıpır kıpır oldum. 1 saattir başa alıp alıp dinliyorum. Bul youtube tan falan bi dinle. Tavsiye ederim sabah sabah iyi geliyor![]()
jaidevi' Alıntı:aaa hadi bea yokmu?....ben pazartesi geciyorum bursaya....ablamın yanına....oyle 4-5 gun kalıp izmir'e donucem ordanda fethiye![]()
jaidevi' Alıntı:guzel parcaymıs.....tam ismi gibi fairytale'm var benim deceltic muzikleri cok guzel oluyorlar.....ortacagda ingilterede olmak vardı
![]()
jaidevi' Alıntı:ahaah....sayfalarca yazıcaz hakkında bi hafta sonra gelip okuyup delirecek iyice![]()
jaidevi' Alıntı:aa oyle deme....iskocya hala cok sevdigim ulkelerdendir....ama ingiltere dedinmi sadece ortacag zamanı derim![]()