KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ne yapalım . İstanbul yağmura çamura hasret. Ankara'dakiler gibi batıp çıkamıyoruz. Öyle güne birlik rastgele gidince de. En güzeli eğlenelim dedik.. Yani arazi bahane muhabbet şahane idi..
Ne yapalım . İstanbul yağmura çamura hasret. Ankara'dakiler gibi batıp çıkamıyoruz. Öyle güne birlik rastgele gidince de. En güzeli eğlenelim dedik.. Yani arazi bahane muhabbet şahane idi..
Abi gezdik zaten... Toz toprakta ne yapalım.. Videoda resimde dolu.. Bu tepeye 3-4 değişik çıkış var. Hepsinden indik çıktık durduk. Tepede de muhabbet ettik. Güzergah off-road dan ziyade ralliye müsaitti. Bizde aslında ralli yaptık. Biraz off-road a göre hızlı takıldık.
Abi gezdik zaten... Toz toprakta ne yapalım.. Videoda resimde dolu.. Bu tepeye 3-4 değişik çıkış var. Hepsinden indik çıktık durduk. Tepede de muhabbet
videonun başındaki çıkışta arabayı ben kullanıyorum.kayışdağı tırmanışı en iyi zamanı yapmama sebeb olan dostlarıma teşekkür ederim.benim araba gelin arabası oldu bugün o halde arabayı getirmedim.ateş saolsun tek araba gittik.güzel gündü herkese teşekkürler...