Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 528,044

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Alpaslan videoyu seyrettim son zıplama sahnesi kopardı beni yaaaa ;D ;D ;D O neydi bee :smiley: Var yaa kacırdıgıma cok uzuldum keske orada olsaydım

Ben zıplamıyordum bir baktım Cüneyt abi rock modeli kopmuş. Dedim ayıp olur. Kop Alpaslan ;D

Ne yapalım . İstanbul yağmura çamura hasret. Ankara'dakiler gibi batıp çıkamıyoruz. Öyle güne birlik rastgele gidince de. En güzeli eğlenelim dedik.. Yani arazi bahane muhabbet şahane idi.. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ne yapalım . İstanbul yağmura çamura hasret. Ankara'dakiler gibi batıp çıkamıyoruz. Öyle güne birlik rastgele gidince de. En güzeli eğlenelim dedik.. Yani arazi bahane muhabbet şahane idi.. :smiley:
Başka video resim yokmu Alpaslan bu offroad falan değil gezinti....

anerkad' Alıntı:
Başka video resim yokmu Alpaslan bu offroad falan değil gezinti....

Abi gezdik zaten... Toz toprakta ne yapalım.. Videoda resimde dolu.. Bu tepeye 3-4 değişik çıkış var. Hepsinden indik çıktık durduk. Tepede de muhabbet ettik. Güzergah off-road dan ziyade ralliye müsaitti. Bizde aslında ralli yaptık. Biraz off-road a göre hızlı takıldık. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abi gezdik zaten... Toz toprakta ne yapalım.. Videoda resimde dolu.. Bu tepeye 3-4 değişik çıkış var. Hepsinden indik çıktık durduk. Tepede de muhabbet

bir arazöz yollasaydım bari 8)

videonun başındaki çıkışta arabayı ben kullanıyorum.kayışdağı tırmanışı en iyi zamanı yapmama sebeb olan dostlarıma teşekkür ederim.benim araba gelin arabası oldu bugün o halde arabayı getirmedim.ateş saolsun tek araba gittik.güzel gündü herkese teşekkürler...

arabasını bana teslim etme cesaretini gösteren dostlar ve süper co-pilotluğu ile beatrix'e de ayrıce teşekkür ediyorum.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR