Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 526,780
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Alfonse' Alıntı:
Afiyet olsun....:smiley:
Ben çiğnerim sırtını ama, ağır gelmem mi? :smiley: Çıt diye kırılırsın, kürdan gibi.... :smiley:

Abi amaaan! Zaten 65 kiloyum. yere kağıt gibi yapışırım valla. Kızıma çiğnetirim akşam. Gidiyor zaten yarın sabah . Özleyeceğim :'( En sevdiği şey benim sırtımı çiğnemek. Son bir oynaşayım..

jaidevi' Alıntı:
o kadar betermisin yaa??

Ya bu benim usta senelik izinde mahvoldum. Hamlamışım. Atölyede sıkı çalışmayalı çok oldu. Ağır geldi şimdi herhalde.. Bayağı ağrıyor..

Etiketler

walla öyle alpaslan uzun zamandır bu kadar uğraştıran araç görmedim resmen işkence yapmışlardı jeep e yahu senelerce karda kışda bırakılırmı yok yiğit şişman d eğilsin boylu poslusun o açıdan :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abi amaaan! Zaten 65 kiloyum. yere kağıt gibi yapışırım valla. Kızıma çiğnetirim akşam. Gidiyor zaten yarın sabah . Özleyeceğim :'( En sevdiği şey benim sırtımı çiğnemek. Son bir oynaşayım..

Ya bu benim usta senelik izinde mahvoldum. Hamlamışım. Atölyede sıkı çalışmayalı çok oldu. Ağır geldi şimdi herhalde.. Bayağı ağrıyor..

eee...hadi kos git eve.....sıcak dus.....kızınıda zıplat sırtında.....ac karnını doyur....biz daha nasılsa burlarda :smiley:

ben kaçar eve doğru bende açaip açıkmışım beşiktaşda bişeler yiyeyim bari herkes hoşca ve dostca kalsın

Saol Ünal abi =)) Bugun evdeydim çok sıkıldım. Ama karar aldım yarın arabayı denemeye gidicem, Alpaslan abiler kayışdağında biyere çıkmış, gidim bende oraya bi mangal yapim diyorum :p

ulusotomotiv' Alıntı:
walla öyle alpaslan uzun zamandır bu kadar uğraştıran araç görmedim resmen işkence yapmışlardı jeep e yahu senelerce karda kışda bırakılırmı yok yiğit şişman d eğilsin boylu poslusun o açıdan :smiley:

Biz ne zaman göreceğiz Yiğit acaba.. Ünal abiyle kimseye gösterme me kararı mı aldınız. Bir görelim bir binelim. Notunu verelim dimi ama...

jaidevi' Alıntı:
eee...hadi kos git eve.....sıcak dus.....kızınıda zıplat sırtında.....ac karnını doyur....biz daha nasılsa burlarda :smiley:

Oyy oyy İstanbul'da bu saatte benim iş yerinden ev yolu var ya. Aman aman.. Geçsin bir yarım saat daha...

alpaslanepli' Alıntı:

Yahu Elife çiğnetsen nolcak ??? 20 kg....

Eşin çıksın tepene.. Pardon :smiley: sırtına :smiley: 45 kg....

Şehriban ne yemek yaptı acaba... Acıktım, aklıma geldi.... Özledim yav seni Alpaslan....

:smiley: :smiley: :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
ben kaçar eve doğru bende açaip açıkmışım beşiktaşda bişeler yiyeyim bari herkes hoşca ve dostca kalsın

İyi akşamlar abi...
Imhoof' Alıntı:
Saol Ünal abi =)) Bugun evdeydim çok sıkıldım. Ama karar aldım yarın arabayı denemeye gidicem, Alpaslan abiler kayışdağında biyere çıkmış, gidim bende oraya bi mangal yapim diyorum :p

Höyyyt!.. Oranın tapusunu aldım ben.. Kural 1: Bir araç ilk kez giriyorsa benim tarafımdan çıkarılır tepeye. Kural 2: Yapılan mangalda pişen etin %20 si bedelsiz ikram edilir bana.

Alpaslan abi valla yalan söylemiyoruz öyle bir jeep var =) Şaka bi yana ilk etkinliğe geliyorum sarışınla

Tamam abi kabul ama çıkmazsa sen itersin yukarı :smiley: Et dediğinde bende gani zaten

alpaslanepli' Alıntı:
İyi akşamlar abi...
Höyyyt!.. Oranın tapusunu aldım ben.. Kural 1: Bir araç ilk kez giriyorsa benim tarafımdan çıkarılır tepeye. Kural 2: Yapılan mangalda pişen etin %20 si bedelsiz ikram edilir bana.
Diğer %80' de bana... :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Yahu Elife çiğnetsen nolcak ??? 20 kg....

Eşin çıksın tepene.. Pardon :smiley: sırtına :smiley: 45 kg....

:smiley: :smiley: :smiley:

Olur mu Elif masaj aleti gibi geziniyor çok güzel oluyor. tombik tombik ayaklarıyla üç tur attımmıydı işlem tamam.. Hem masaj bahane yarın gidiyor diyorum. Maksat oynaşmak...

ulusotomotiv' Alıntı:

İyi akşamlar Ünal ustam... Benim içinde midye yer misin?

Imhoof' Alıntı:
Alpaslan abi valla yalan söylemiyoruz öyle bir jeep var =) Şaka bi yana ilk etkinliğe geliyorum sarışınla

Tamam abi kabul ama çıkmazsa sen itersin yukarı :smiley: Et dediğinde bende gani zaten

Bu pazar var niyetimiz mangallı bir off-road'cuk olayına.. Gezi tarzı ama. Maksat birarada olmak. Off-road bahane muhabbet şahane hesabı.. Sende buyur gel. Hem sarışını tanıştırmış olursun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR