KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla yeri gelmişken kesene bereket diyeyim. Yedikten sonra midede veryansın yapıyor ama hayatımda yediğim en güzel sucuk listesinin ilk üçüne sokarım. Tekrar sağol..
Heeyyy! Alooo!! şaka yaptık şaka adamlara bak be bana ne öğretmeye kalkıyorlar. Benden daha iyi adam idare edebileceğinizimi düşünüyorsunuz. Ben psikolojik vakkaların rehabilitasyonunu yapıyorum unuttunuz galiba. İp istersem hep bendedir. Nasıl gitsin istersem ilişki öyle gider... Kişi yönlendirme sanatı benim işim...
Heeyyy! Alooo!! şaka yaptık şaka adamlara bak be bana ne öğretmeye kalkıyorlar. Benden daha iyi adam idare edebileceğinizimi düşünüyorsunuz. Ben psikolojik vakkaların rehabilitasyonunu yapıyorum unuttunuz galiba. İp istersem hep bendedir. Nasıl gitsin istersem ilişki öyle gider... Kişi yönlendirme sanatı benim işim...
Valla yiyiyorum. Doğru söylüyorsun. Alp bende kaldığında benim çocuk hastanede yatıyorduda. Öyle oturup hep beraber yemek yemişliğimiz olamadı. Onun latifesi yani. Ne versem onu yemek zorunda kaldı.. Yani aç kaldı ;D
Valla yiyiyorum. Doğru söylüyorsun. Alp bende kaldığında benim çocuk hastanede yatıyorduda. Öyle oturup hep beraber yemek yemişliğimiz olamadı. Onun latifesi yani. Ne versem onu yemek zorunda kaldı.. Yani aç kaldı ;D
Neyse ağalar muhabbet güzel.. Trafik açılmıştır yavaş yavaş.. Sırtımın ağrısı PC başında dahada artıyor. Ben gider. Bir duş alır, yemeğimi yerim. Sonrada bu eşya hazırlama telaşesinde fırsat buldukça katılırım size....
Şimdilik hoşcakalın....