o ne beaalpaslanepli' Alıntı:Haydaaaa.. Abi senin bu planlar amma göreceli oluyor yav...
Alp ''göreceli'' kullandım koş ;D
ufukozkan' Alıntı:Mario ne Ben bilmiyorum Bizim zamanimizda celik comak, Lik, Civi, Kuyu, Kuka Uzun essek Sek sek ve ip atlardik kizlarla![]()
Yettimmmm......alpaslanepli' Alıntı:Haydaaaa.. Abi senin bu planlar amma göreceli oluyor yav...
Alp ''göreceli'' kullandım koş ;D
jaidevi' Alıntı:hopp yettim
alpaslanepli' Alıntı:Engin baba oranın tapusunu aldım ben yalnız. Böyle izinsiz girmek pek şık olmamış ;D
Delisin yaaaaaalpaslanepli' Alıntı:Abi kızlarla ip atlamak en sevdiğin oyundu değil mi? Dönemin en heyecanlı olayı.. Kızlarla ip atlamak!! ;D
alpaslanepli' Alıntı:E hadi hareketlensin kahve..
Alp sen video klip bulup yükleme işinde tek geçtiğimsin.. Beyonce'den Halo'yu bulup bir at sevabına aynı havayı bulalım![]()
Lik ne?ufukozkan' Alıntı:Mario ne Ben bilmiyorum Bizim zamanimizda celik comak, Lik, Civi, Kuyu, Kuka Uzun essek Sek sek ve ip atlardik kizlarla![]()
anerkad' Alıntı:Geç onları belirledik alanımızı büyük kediler gibi. ..Çadır atıcam hanımla biiş çıkarsa aramızda...
alpaslanepli' Alıntı:Ha ha bu evlilik nasıl bişey yahu.. Bizde dün orada butip durumlar için çadır atacak yer beğeniyorduk.. ;D
jaidevi' Alıntı:daha sanatsal olsalar fena da olmaz.....![]()
Ayıp ettin....alpaslanepli' Alıntı:E hadi hareketlensin kahve..
Alp sen video klip bulup yükleme işinde tek geçtiğimsin.. Beyonce'den Halo'yu bulup bir at sevabına aynı havayı bulalım![]()
alpaslanepli' Alıntı:Ha ha bu evlilik nasıl bişey yahu.. Bizde dün orada butip durumlar için çadır atacak yer beğeniyorduk.. ;D