Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 526,363
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Haydaaaa herkes koptu arkadaş tekel bayisine döndü kahve... Cüneyt abiiiii... Koş kaçak işletme var burada. Alkol ruhsatı yok. Haksız rekabet abi.. Git şikayet et belediyeye...

Mevzuya gel Alpaslancım gaza geldim dağa çıktım...Oğlakta çeviririrm ....Zaten kaç kilo 2-3 hindi...kalanı etraftakilere yediririm..bu gün dağda trakingçiler vardı resimleri eklemedim...

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
A
Valla benim anladığım bu sitede içkiyi nasıl satarsan sat yok satarsın.. Tekele çalışıyor bizim üyeler ... Bir ben birde Serkan (kuyumcu) var numunelik.. Bide ishaks var ama o benmiyim değilmiyim mevzu karışık ;D...
Ishaks sen değilsin.... O bikerem usta, sen çırak :smiley:

heyt ne oluyor yahu...marketlerden sonra bir de siz mi rakip olacaksınız avdan tekel'e anlatın bakalım ;D

ahmetergun' Alıntı:
oğlak çevirmede rakısız gitmez hani alp kardeş benim arabada mazot bıtınce benziciye kadar yeni rakı ıle gidiyor ;D

Gider abi gider bu yaşıma kadar her şeyi yedim yanında da gidecek alkolsüz bir içecek buldum..
Dün gittim Metroya.. Aldım bir kasa shewepps better lemon... Bir kasa lipton ice tea green.. bir kasa powerede.. bir kasa uludağ nostalji gazozu... bir kasada limonlu soda... OHHHH biri gitmezse biri gider... ;D

ahmetergun' Alıntı:
göndereyim hemen 8)
Teşekkürler... Orange' la alyım lütfen.... Zombi glass tercihimdir.... İçinede azıcık pudra şekeri....

Çok naziksiniz....

duman' Alıntı:
heyt ne oluyor yahu...marketlerden sonra bir de siz mi rakip olacaksınız avdan tekel'e anlatın bakalım ;D

Abi bir bilek bir yürek senin için çarpışıyorum burada.. El altından gazete kağıdına sarılı üstelik bandrolsüz içki satışı var...

ulusotomotiv' Alıntı:
alkol gecesi demekki herkesin bugün gel alpaslan sabaha kadar cekelim :smiley:)
O içmez abi ice tea' den başka....

Ben geliyim.... Fesleğen de getiriyim.... sana fesleğenli rakı yaparım... mis mis...

benim geldiğim belli oldu demi ayşim bir sordun herkesın ıçkı muhabetı yapası varmış

alpaslan bu senin işin........... içki bahane muhabbet şahane....

Aaaaaaaaaa!!! yeter beee!! Ben dedikçe uzatıyorsunuz. Adlarını okumaktan sarhoş oldum haaa... Hiieeeyyyttttt! dağılın uleyyynnn!!!! dağların aslanı geliyor!!! ;D

ahmetergun' Alıntı:
benim geldiğim belli oldu demi ayşim bir sordun herkesın ıçkı muhabetı yapası varmış

ben illa içicem...seviyorum.....sarabını, birasını, rakısını.....

alpaslanepli' Alıntı:
Gider abi gider bu yaşıma kadar her şeyi yedim yanında da gidecek alkolsüz bir içecek buldum..
Dün gittim Metroya.. Aldım bir kasa shewepps better lemon... Bir kasa lipton ice tea green.. bir kasa powerede.. bir kasa uludağ nostalji gazozu... bir kasada limonlu soda... OHHHH biri gitmezse biri gider... ;D
Schewepps bitter limon Scotch' la çok güzel long drink olur... Bourbon' la bozulur ama...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR