ishaks' Alıntı:Ya kahve landçılarla doldu burayı once meyhaneye ,sonra kumarhaneye çevirdiler oyuna gelmeyin . Kendi kahvelerinde yapamıyorlar buraya geliyorlar demedi demeyin
anerkad' Alıntı:Canlı lazım hafta sonu ... bir hafta var daha .. kaçak güreşmeyin herkese açık ..Bu arada offroad şart değil dostluk ön planda...
ufukozkan' Alıntı:Hummer sevenler varsa Starda hummer H1 bollugu olan bir film var
Çilingoz çilingoz ..ayar yaptın bak tepeye çıktım açmadı...alpaslanepli' Alıntı:ahada ihale bana kaldı ;D
Abi açtım... Sağol... Ben çok severim Hummer... Ama bi tek H1...ufukozkan' Alıntı:Hummer sevenler varsa Starda hummer H1 bollugu olan bir film var
ben garip ben...neydi o........Alfonse' Alıntı:Abi açtım... Sağol... Ben çok severim Hummer... Ama bi tek H1...
anerkad' Alıntı:Çilingoz çilingoz ..ayar yaptın bak tepeye çıktım açmadı...
yok be Alpaslancım yatak limon derlerya orası havagazı rumba... Her mevsimde...Tabi kışın lastik prb...alpaslanepli' Alıntı:Yok babacım o tepe yazın açmaz. Muhabbete gidilir sadece. Çok sıradan. Ama kışın hele bir kar çamur başlasın. Her hafta sonu ordayım valla. Süper bir yer olur orası kışın...
Bunun çift kabinlisi....anerkad' Alıntı:ben garip ben...neydi o........
İyi geceler.... Rüyalar hoş olsun....jaidevi' Alıntı:herkeze iyi geceler...bende ufaktan kacar.....uykunuz guzel olsun....
jaidevi' Alıntı:herkeze iyi geceler...bende ufaktan kacar.....uykunuz guzel olsun....
alpaslanepli' Alıntı:ufuk abi land kahvesinde yaptın 3 saattir kelebek şovunu.. Şimdi geldin orta yere salladın bir alaka konu yani.. ;D ;D ;D