Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,976
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Canlı lazım hafta sonu ... bir hafta var daha .. kaçak güreşmeyin herkese açık ..Bu arada offroad şart değil dostluk ön planda...

Etiketler

Birazdanda Suzuki'cilere laf söylerler kaçtım iyi geceler,hayırlı sabahlar. :-* :'( :
ishaks' Alıntı:
Ya kahve landçılarla doldu burayı once meyhaneye ,sonra kumarhaneye çevirdiler oyuna gelmeyin . Kendi kahvelerinde yapamıyorlar buraya geliyorlar demedi demeyin

Hummer sevenler varsa Starda hummer H1 bollugu olan bir film var

anerkad' Alıntı:
Canlı lazım hafta sonu ... bir hafta var daha .. kaçak güreşmeyin herkese açık ..Bu arada offroad şart değil dostluk ön planda...

Abiler o zaman gelecek kişiler bana özelden cep tellerini atsın. Olmayanlar tabi.. Bende atanlara atarım.. Organize ederim ufak ufak.. Vaktimiz çok daha..

ufukozkan' Alıntı:
Hummer sevenler varsa Starda hummer H1 bollugu olan bir film var
Abi açtım... Sağol... Ben çok severim Hummer... Ama bi tek H1...

anerkad' Alıntı:
Çilingoz çilingoz ..ayar yaptın bak tepeye çıktım açmadı...

Yok babacım o tepe yazın açmaz. Muhabbete gidilir sadece. Çok sıradan. Ama kışın hele bir kar çamur başlasın. Her hafta sonu ordayım valla. Süper bir yer olur orası kışın...

alpaslanepli' Alıntı:
Yok babacım o tepe yazın açmaz. Muhabbete gidilir sadece. Çok sıradan. Ama kışın hele bir kar çamur başlasın. Her hafta sonu ordayım valla. Süper bir yer olur orası kışın...
yok be Alpaslancım yatak limon derlerya orası havagazı rumba... Her mevsimde...Tabi kışın lastik prb...

herkeze iyi geceler...bende ufaktan kacar.....uykunuz guzel olsun....

Ne diyeyim alfonse hummer deyince..kurdeşen yaptın..... herkesin hastalığı..... vergisi hacı murat..

alpaslanepli' Alıntı:
ufuk abi land kahvesinde yaptın 3 saattir kelebek şovunu.. Şimdi geldin orta yere salladın bir alaka konu yani.. ;D ;D ;D

Burda alkol muhabbeti vardi
Bende orda takildim