Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,819
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ya.. Hangi sayfada kaldı o video bi daha buraya güncelliyelim. İzliyelim biz bizeyken :smiley:
Ben yapıyım..

HakanBastoncu' Alıntı:
Bu da son video :-\,

Photobucket biraz ağır. Vakit buldukça yükleyeceğim. Eve yeni geldim. Bakan uyumuş. Bende birazdan gazlarım :D

http://s666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/?action=view&current=rrc2.flv

Etiketler

duman' Alıntı:
ben çok beğendim ama istanbul'a transfer olma zamanın gelmiş...takılma hawai gömlek falan sanatına yazık(asayiş berkemal di mi?)

Evet evet atış serbest ;D
Diyorum bende çok takılıyorsun Yavuz abiyle diye .. Çok değiştin diye.. Kelebekler çiçekler böcekler ...

Mezar kazma işleri geri başlayacak ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Dükkanda arabanın anahtarlarını unutmuşum :D Alıp kaçıcam

Ama bir kulak ve göz zevkinizi okşayalım

http://s666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/?action=view&current=rrc.flv

Alp cüneyt abinin rock öğrettiği videoyu kastettim. Onuda koydum az evvel.. Bunuda az önce izledim. Bence standart RRC değil bu.. Motoru başka.. Ama zaten hayrandım RRC'ye bir daha oldum...

alpaslanepli' Alıntı:
Kelebek bozmuyor ama ... Ben Timsah diyorum sen kelebeğe taktın. Gel ortada buluşalım .. AT olsun ;D
Hah bak o olur... Valla....
Güzelde olur....
Red Cherokeee...
Mustang' de bi at türü zaten...

duman' Alıntı:
ben çok beğendim ama istanbul'a transfer olma zamanın gelmiş...takılma hawai gömlek falan sanatına yazık(asayiş berkemal di mi?)
Istanbulda yapamiyorum ben :smiley: Akdenize kacicam Seneye insallah :smiley:

Asayis hangi asayis?

anerkad' Alıntı:
Alpaslancım bırak bu işleri bi offroad yapında görelim.. 3 arkası 4 istedi asfalt gibi çıktım...

Babacım tamam biz dün off-road yapmadık gezdik sadece.. Ama bizimkiler otomatik. üçten sonra dört istemedi. Zaten attı dörde :smiley: izle bi daha bi bak 120 km hızla çıktı Cüneyt abi orayı görmedin mi? :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ne vahşi hayvan kafası be abi.. Ben zannettim ki hatunun biri çatalına dövme yaptırmış.. O hava var yani. Bana öyle hissettiriyor. Bilemiyorum.. ;D
:D :D :D

Orkidenin tam ortasi o :D :D :D Ne adamsin valla gece gece guldurdun beni

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım tamam biz dün off-road yapmadık gezdik sadece.. Ama bizimkiler otomatik. üçten sonra dört istemedi. Zaten attı dörde :smiley: izle bi daha bi bak 120 km hızla çıktı Cüneyt abi orayı görmedin mi? :smiley:
alp mütevazi davranma gayet offroad yaptık.orası yol dışı bir parkur.

alpaslanepli' Alıntı:
Alp serbest muhabbet köşesinde NİVACI dayı senin avatarı sormuş. Ne cevap vereceğini çok merak ediyorum. Daha doğrusu senin verdiğin cevaba onun ne diyeceğini merak ediyorum .. Hele bir cevaplada gel ;D
Sağol, hallettim....
Aslında bende nivacının avatarını merak ediyorum aylardır.... Çok şeker bi foto... Kendisi mi acep... Sorsam mı ki....?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR