Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,864
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ya.. Hangi sayfada kaldı o video bi daha buraya güncelliyelim. İzliyelim biz bizeyken
Ben yapıyım..

HakanBastoncu' Alıntı:
Bu da son video :-\,

Photobucket biraz ağır. Vakit buldukça yükleyeceğim. Eve yeni geldim. Bakan uyumuş. Bende birazdan gazlarım

http://s666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/?action=view&current=rrc2.flv

Etiketler

duman' Alıntı:
ben çok beğendim ama istanbul'a transfer olma zamanın gelmiş...takılma hawai gömlek falan sanatına yazık(asayiş berkemal di mi?)

Evet evet atış serbest ;D
Diyorum bende çok takılıyorsun Yavuz abiyle diye .. Çok değiştin diye.. Kelebekler çiçekler böcekler ...

Mezar kazma işleri geri başlayacak ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Dükkanda arabanın anahtarlarını unutmuşum Alıp kaçıcam

Ama bir kulak ve göz zevkinizi okşayalım

http://s666.photobucket.com/albums/vv27/hakanbastoncu/?action=view&current=rrc.flv

Alp cüneyt abinin rock öğrettiği videoyu kastettim. Onuda koydum az evvel.. Bunuda az önce izledim. Bence standart RRC değil bu.. Motoru başka.. Ama zaten hayrandım RRC'ye bir daha oldum...

alpaslanepli' Alıntı:
Kelebek bozmuyor ama ... Ben Timsah diyorum sen kelebeğe taktın. Gel ortada buluşalım .. AT olsun ;D
Hah bak o olur... Valla....
Güzelde olur....
Red Cherokeee...
Mustang' de bi at türü zaten...

duman' Alıntı:
ben çok beğendim ama istanbul'a transfer olma zamanın gelmiş...takılma hawai gömlek falan sanatına yazık(asayiş berkemal di mi?)
Istanbulda yapamiyorum ben Akdenize kacicam Seneye insallah

Asayis hangi asayis?

anerkad' Alıntı:
Alpaslancım bırak bu işleri bi offroad yapında görelim.. 3 arkası 4 istedi asfalt gibi çıktım...

Babacım tamam biz dün off-road yapmadık gezdik sadece.. Ama bizimkiler otomatik. üçten sonra dört istemedi. Zaten attı dörde izle bi daha bi bak 120 km hızla çıktı Cüneyt abi orayı görmedin mi?

ufukozkan' Alıntı:
Istanbulda yapamiyorum ben Akdenize kacicam Seneye insallah

Asayis hangi asayis?
aramızda yeşil olan kaç kişi var.gel abi datça'ya yerleşelim.

alpaslanepli' Alıntı:
Ne vahşi hayvan kafası be abi.. Ben zannettim ki hatunun biri çatalına dövme yaptırmış.. O hava var yani. Bana öyle hissettiriyor. Bilemiyorum.. ;D

Orkidenin tam ortasi o Ne adamsin valla gece gece guldurdun beni

duman' Alıntı:
aramızda yeşil olan kaç kişi var.gel abi datça'ya yerleşelim.
Haydaaaaaaaaaa Hayatta en sevmedigim adamlarin basinda gelen bi herif var orda yasiyo Mumkun degil gitmem oralara

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım tamam biz dün off-road yapmadık gezdik sadece.. Ama bizimkiler otomatik. üçten sonra dört istemedi. Zaten attı dörde izle bi daha bi bak 120 km hızla çıktı Cüneyt abi orayı görmedin mi?
alp mütevazi davranma gayet offroad yaptık.orası yol dışı bir parkur.

alpaslanepli' Alıntı:
Alp serbest muhabbet köşesinde NİVACI dayı senin avatarı sormuş. Ne cevap vereceğini çok merak ediyorum. Daha doğrusu senin verdiğin cevaba onun ne diyeceğini merak ediyorum .. Hele bir cevaplada gel ;D
Sağol, hallettim....
Aslında bende nivacının avatarını merak ediyorum aylardır.... Çok şeker bi foto... Kendisi mi acep... Sorsam mı ki....?

duman' Alıntı:
alp mütevazi davranma gayet offroad yaptık.orası yol dışı bir parkur.

Oğlak oğlak.....hadi... gel asfaltta offroad yemezz........