KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hoş geldin bizim sayfada bugün pek adam yoktu. Bizde landcıların kahvesinde takıldık. En son onlar bile kalmayınca sayfada geri döndük. Kibarca kovulduk yani. Ama hakettik tabi. Fena yüklendik... ;D
Korhan Hocam bende biara çok takmıştım charger'a ama yüksek maliyet geri çevirdi.Fakat paylaşım sitelerinde gezinen bir 5.9 var superchargerlı makine drag'da boy boy fark atıyor tüm modifiyelilere.Kim nederse desin amerikan modifiyesi bambaşka oluyor
Hoş geldin bizim sayfada bugün pek adam yoktu. Bizde landcıların kahvesinde takıldık. En son onlar bile kalmayınca sayfada geri döndük. Kibarca kovulduk yani. Ama hakettik tabi. Fena yüklendik... ;D
Korhan Hocam bende biara çok takmıştım charger'a ama yüksek maliyet geri çevirdi.Fakat paylaşım sitelerinde gezinen bir 5.9 var superchargerlı makine drag'da boy boy fark atıyor tüm modifiyelilere.Kim nederse desin amerikan modifiyesi bambaşka oluyor
Abi benim bütün projelerim hep yarım kaldı.
69 model 115 kasa mercedes topladım adam akıllı vaktiyle. Sonra E30 BMW. İstediğim gibi olmadan satmak zorunda kaldım. 66 mustang'e başladım. Sonra baktım olacak gibi değil. Başlamadan bıraktım desem yeridir. En son asfaltcı olarak en uyguna o çıkar diye 206 aldım. Hiç ısınamadım. Ve en sonundada vazgeçtim. Şimdi ZJ'yi araziye uydurayımda gerisini boşverdim. Ama ahtım var ya bir daha mustang'e niyetlenecem bir gün inşallah. Ya da camaro'ya...
Gel gelelim bugün port bagaj için öne 4 tane hella aldım arkaya'da iki tane onlarla mutlu oluyorum işte..
Ama umutluyum bu piyasa er yada geç açılacak hep böyle gitmeyecek ya...
Abi şuan düşman gibi kötülüyorum aracı. Kaç kişiyi vazgeçirdim. Allah düşmanımı düşürmesin 206 nın eline. Tam bir tel maşa. Hayatımın hatası derim hep. Bide E30'u harcadım ya onun uğruna hep kızarım kendime. İnsanın basireti bağlanıyor bazen...