Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 528,254
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ben biraz fazla meraklıyımdır; bak mesela ben şöyle bir makine aldım :

bmw1.jpg
bmw2.jpg

Etiketler

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Selam beyler,daha yeni girdim eve,bakmadanda yatmayayım dedim bizim dükkana.

Hoş geldin bizim sayfada bugün pek adam yoktu. Bizde landcıların kahvesinde takıldık. En son onlar bile kalmayınca sayfada geri döndük. Kibarca kovulduk yani. Ama hakettik tabi. Fena yüklendik... ;D

Korhan Hocam bende biara çok takmıştım charger'a ama yüksek maliyet geri çevirdi.Fakat paylaşım sitelerinde gezinen bir 5.9 var superchargerlı makine drag'da boy boy fark atıyor tüm modifiyelilere.Kim nederse desin amerikan modifiyesi bambaşka oluyor ;)

Motor, yürüyen, şanzıman, tesisat vb.. yaptığım revizyonlar da cabası...

alpaslanepli' Alıntı:
Hoş geldin bizim sayfada bugün pek adam yoktu. Bizde landcıların kahvesinde takıldık. En son onlar bile kalmayınca sayfada geri döndük. Kibarca kovulduk yani. Ama hakettik tabi. Fena yüklendik... ;D

Elinize sağlık ay pardon ne dedim ben ;D Bi okuyayım şimdi neler olmuş

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Korhan Hocam bende biara çok takmıştım charger'a ama yüksek maliyet geri çevirdi.Fakat paylaşım sitelerinde gezinen bir 5.9 var superchargerlı makine drag'da boy boy fark atıyor tüm modifiyelilere.Kim nederse desin amerikan modifiyesi bambaşka oluyor ;)
Aynen öyle; dediğim gibi; Calif. gördüğümü söylediğim aracı da ne Subaru, ne Evo, ne de başka bir şey tutamıyordu bile..

Ah ah benim Honda Accord'un resimlerini koysam muhabbet uzar gider...Evet offroad ayrı bir tarz hatta yaşam biçimi ama asfaltta ayrı bir zevk...

Katılıyorum. Araziyi de çok seviyorum ama asfaltta ruhum önden gidiyor :smiley:

corehunn' Alıntı:
Motor, yürüyen, şanzıman, tesisat vb.. yaptığım revizyonlar da cabası...

Abi benim bütün projelerim hep yarım kaldı.
69 model 115 kasa mercedes topladım adam akıllı vaktiyle. Sonra E30 BMW. İstediğim gibi olmadan satmak zorunda kaldım. 66 mustang'e başladım. Sonra baktım olacak gibi değil. Başlamadan bıraktım desem yeridir. En son asfaltcı olarak en uyguna o çıkar diye 206 aldım. Hiç ısınamadım. Ve en sonundada vazgeçtim. Şimdi ZJ'yi araziye uydurayımda gerisini boşverdim. Ama ahtım var ya bir daha mustang'e niyetlenecem bir gün inşallah. Ya da camaro'ya...

Gel gelelim bugün port bagaj için öne 4 tane hella aldım arkaya'da iki tane onlarla mutlu oluyorum işte..

Ama umutluyum bu piyasa er yada geç açılacak hep böyle gitmeyecek ya...

206? aman aman.. en iyisi 205 gti. vardı bende. yaptım. inanılmazdı.. aslında şimdiye kadar yaptığım araçların sayısı 20 yi geçmiştir sanırım

corehunn' Alıntı:
206? aman aman.. en iyisi 205 gti. vardı bende. yaptım. inanılmazdı.. aslında şimdiye kadar yaptığım araçların sayısı 20 yi geçmiştir sanırım

Abi şuan düşman gibi kötülüyorum aracı. Kaç kişiyi vazgeçirdim. Allah düşmanımı düşürmesin 206 nın eline. Tam bir tel maşa. Hayatımın hatası derim hep. Bide E30'u harcadım ya onun uğruna hep kızarım kendime. İnsanın basireti bağlanıyor bazen...

E30 çok iyidir. E21 ler de, E46 lar da.. Ben de oldum olası E36 lardan nefret etmişimdir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR