Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Selam beyler,daha yeni girdim eve,bakmadanda yatmayayım dedim bizim dükkana.
alpaslanepli' Alıntı:Hoş geldin bizim sayfada bugün pek adam yoktu. Bizde landcıların kahvesinde takıldık. En son onlar bile kalmayınca sayfada geri döndük. Kibarca kovulduk yani. Ama hakettik tabi. Fena yüklendik... ;D
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Elinize sağlık ay pardon ne dedim ben ;D Bi okuyayım şimdi neler olmuş
Aynen öyle; dediğim gibi; Calif. gördüğümü söylediğim aracı da ne Subaru, ne Evo, ne de başka bir şey tutamıyordu bile..Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Korhan Hocam bende biara çok takmıştım charger'a ama yüksek maliyet geri çevirdi.Fakat paylaşım sitelerinde gezinen bir 5.9 var superchargerlı makine drag'da boy boy fark atıyor tüm modifiyelilere.Kim nederse desin amerikan modifiyesi bambaşka oluyor![]()
corehunn' Alıntı:Motor, yürüyen, şanzıman, tesisat vb.. yaptığım revizyonlar da cabası...
corehunn' Alıntı:206? aman aman.. en iyisi 205 gti. vardı bende. yaptım. inanılmazdı.. aslında şimdiye kadar yaptığım araçların sayısı 20 yi geçmiştir sanırım