XJ' lerde iki tip aktarma kutusu kullanıldı... Command Trac ve Select Trac....
Ben sadece Select Trac kullanıldı, ama iki tipi var diye biliyordum.... İki hafta kadar önce Yüksel Uysal' dan doğrusunu öğrendim....
Bu tür sorularda o daha bilgili.....
Seninkinde 4 Part Time seçeneği olduğuna göre, Select Trac... Zaten Command Trac sadece düşük modellere bağlı, galiba....
Driver Side Sun Vizor' de bi sticker olması lazım.. Orada yazar......
2h: Arkadan çekiş.... Kilit yoksa arka difte tek çeker... Yüksek hız, düşük tork....
4Part time: Aktarma kutusunun içindeki viscouz couplin balatalar grubu tam ve devamlı kilitli... Yani ortada dif varmış ve devamlı orta kilitliymiş gibi...
Tork öne ve arkaya eşit, devamlı aktarılır.... Yüksek tork, düşük hız çalışır diye biliyordum bu seçenek, ama geçen gün bi select track kullandım, high çalışıyordu.... Ön ve arkada kilit yoksa, devamlı, önde bir, arkada bir, iki teker çeker..... Devamlı kullanılmaz, makineyi kırarsın
4h: Arkadan çeker ama, gerektiğinde, ön şafta tork aktarır. Yüksek hız, düşük tork.... Grand Cherokee 5.2 ve 5.9 Highları ile aynı... Devamlı kullanabilirsin....
4L: Aktarma kutusu 4 part time gibi kitli. Düşük hız, yüksek tork.... Arkada, önde kilit yoksa devamlı 2 çeker....