Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,668

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Jaidevi bırak sen bunların tavsiyelerini. Al bir şahin tamamdır.. Kapılarınıda yukarı doğru açılan tipten yaptır. tısssssss diye açılsın.. Oy oy oyyy ;D
Ayhan'ım bursam görmesin ama hatunu boşar sana sarkar ;D ;D ;D

Alpaslan abi hoşgeldin napim arabam hakkında bilgi topluyorum ;D

ERLER' Alıntı:
Alpaslan abi hoşgeldin napim arabam hakkında bilgi topluyorum ;D

topla topla. Bende senin vinçin yolu yordamı nedir onu öğrendim. Ama arama şimdi şarjım çok az önemil tel bekliyorum bitmesin şimdi.. Akşam telefonlaşırız ...

umutkaptan' Alıntı:
Şanslıymışsınız hepsinde çıkmıyor.

Sağolun ama benim araçtaki arazi şanzımanı şöyle

1-2 wd
2-4 part time
3-4 full time
4-N
5-4 lo

Bu part time ne işe yarar biz full time damı kullanmalıtız part timedamı

alpaslanepli' Alıntı:
Hoş bulduk .. Mersinli kardeşlerim.. Unutmayın Ramazan girmeden yanınızdayım.. Ona göre..

abi bekliyoruz büyük bir şevk ve heyecanla sen hele bir gel ;D tamam akşam telefonlaşalım

alpaslanepli' Alıntı:
Ben Tece'de konaklayacağım. Bana uzak mı sınız...
Ben fatihe göre yakınım ama onanun içinde sorun olmaz merkezdeyim ben o tarsus ta

valla seni bekliyorum tavsiyeye....sen neler soyluyosun :/

İllaki ortak noktada buluruz. Yaylalara çıkarız. Doktorun yerini yada amcanın yerini kapatırız ;D Ben sevmem denizi kumu güneşi.. Bol bol yayla dere gezerim..

Bildiğim kadarıyla, 4part time seçeneği olan select trac daha yeni nesil, ve seçenek fazlalılığndan dolayı iyi... Ama command trac bu makinelerin atası, galiba daha sağlam, daha mekanik, kırılganlığı az.... Y Uysal' a sormalısın.....

Asfaltta,
2high gideceksin hep, arka patinaj atınca, kaldırım çıkamayınca, yokuş çıkamayınca, yağmurda, savurmasın diye, 4h yapacaksın, veya diğerleri...

Asfalt dışında,
4h yapacaksın, olmadı, güç lazım, devamlı ön çekiş lazım.... Çok dik, taşlı tepe çıkacaksın... 4 low...
Gene asfalt dışında,
kaygan çimde veya çok çamur köy yolunda, sürat gerektiren, ama fazla torkun dezavantaj olduğu yerlerde 4part time yapacaksın...
4 part time' ı kaygan olmayan zeminde kullanırsan, makineyi kırarsın, süratte yüksek çünkü....
Aynı şekilde çalışan 4L' ile kırarmısın kaygan olmayan yerde, kırarsın, ama süratin düşük low' da... kapiş.....

Derin çamurda 4 low yapma, batarsın... XJ' de motor ağır, önü gömülüverir.. 4part time daha iyi.... Ok?

Aslında korkuyorum yazarken
Keşke yuysal burda olsa... o daha doğrusunu biliyor, valla....