Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,395
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Evet yeniyim bana yol gösterirmisiniz. Bir araç aldım önünde j-e-e-p harfleri var. Çok yakıyor ne yapmalıyım ? Verimli forumlar dilerim.. ;D
Ben cevap veriyim mi? :smiley:
Vaktin var mı, okuyabilecek misin? :smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Evet yeniyim bana yol gösterirmisiniz. Bir araç aldım önünde j-e-e-p harfleri var. Çok yakıyor ne yapmalıyım ? Verimli forumlar dilerim.. ;D

cnm önce o harfleri sökmen lazım....o harfler yüzünden yapıyor.....gereksiz agırlık.....

alpaslanepli' Alıntı:
O kolay dostum. Bi hafta sonu 3 saate tak ordayım. Sen odamı hazırla.. Sert yastık severim. Klimasız odada uyuyamam.. ;D

daha du....pazarın porgramını yapmadınız???.....ayhanbursa beni alcakmıymıs??? ;D

Alfonse' Alıntı:
Ben cevap veriyim mi? :smiley:
Vaktin var mı, okuyabilecek misin? :smiley:

Yo yo yooooo!!! yeniyim dedim ya. Bünyem kaldırmaya bilir. Teknik bilgim çok zayıf. Sizin anlatım ağır kaçar bana.. ;D

jaidevi' Alıntı:
cnm önce o harfleri sökmen lazım....o harfler yüzünden yapıyor.....gereksiz agırlık.....

Harika!! bunu neden düşünemedim ki? Siz demek ki çok bilgilisiniz.. Aklıma bi şey takıldıkça sorabilirmiyim?
Örneğin benim araçta iki tane vites var .. Küçük olan ne işe yarar giderken oynuyorum bazen. Çatırttt! çuturr sesler geliyor.. Nedeni nedir ? ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yo yo yooooo!!! yeniyim dedim ya. Bünyem kaldırmaya bilir. Teknik bilgim çok zayıf. Sizin anlatım ağır kaçar bana.. ;D

Harika!! bunu neden düşünemedim ki? Siz demek ki çok bilgilisiniz.. Aklıma bi şey takıldıkça sorabilirmiyim?
Örneğin benim araçta iki tane vites var .. Küçük olan ne işe yarar giderken oynuyorum bazen. Çatırttt! çuturr sesler geliyor.. Nedeni nedir ? ;D

ikinci vites sadece cocuklu ailelerin jeeplerinde var...babasına ozenirse die....
neyse ne zaman kafan karısırsa ara beni...her konuda... :smiley:

jaidevi' Alıntı:
ben gelmeden kactı bursa'dan.....2 gr iskender yüzünden.....( ortak yaz sayfa kodunu)

pis pinti işte. Dedim sana muhatap olma diye dinlemedin. Sakalımız yok ki sözümüz geçsin diyecem. Oda var .. Demek ki sende bir sorun var.. ;D ( bunuda ekle ayhan gelince okutulacaklara) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR