KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Anladım teşekkürler. Bide benim araçta eski aracıma göre bir pedal eksik. Nedendir? iki tane var. En solda da vardı eski aracımda.. Bunda niye yok. Opsiyonel mi? İstersem taktırabilirmiyim..
Valla istanbul toplantısına dönsün abi burdan sizin aktivitelere imrenerek bakıyoz, bi defa toplanıp torosları keşfedin siz gelin oğlak kuzu çevrilmesse bizi bu mekandan rezil edersiniz ;D
Estağfirullah be Ali'cim. Geldiğimizde görmeye gelsen bizi yeter bile. Şu kimsenin kimseyi tanımadığı halde birbirlerini samimiyetle ağırlama isteği bile yetiyor insana..
Estağfirullah be Ali'cim. Geldiğimizde görmeye gelsen bizi yeter bile. Şu kimsenin kimseyi tanımadığı halde birbirlerini samimiyetle ağırlama isteği bile yetiyor insana..
Abi Harley Davidson motor külübünü biliyosundur, yıllar önce onları tanıtan bi tv programı izlemiştim , harley sahipleri dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bu kulübe üye ve başka şehir veya ülkeden iş için dahi olsa üylerini motorlarıyla hava alanında karşılayıp o şehir yada ülkeden işi bitip gidene kadar istediği yere götürüp her türlü ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış, duygular samimi olduktan sonra neden bizde yapamayalım saygılar