KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi Harley Davidson motor külübünü biliyosundur, yıllar önce onları tanıtan bi tv programı izlemiştim , harley sahipleri dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bu kulübe üye ve başka şehir veya ülkeden iş için dahi olsa üylerini motorlarıyla hava alanında karşılayıp o şehir yada ülkeden işi bitip gidene kadar istediği yere götürüp her türlü ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış, duygular samimi olduktan sonra neden bizde yapamayalım saygılar
Alpaslan a burda firca atiyorum firca soyle "Ne o olm basip gidiyosun Hic arkana bakmiyosun Ufuk abin geliyomu battimi cikdimi" Bu fircadan sonra hic birakmadi Aramiz acilinca bakiyorum ilerde durmus bekliyo Kocum benim
vay beah...cok iyiymiş...yutdısında ve turkiye'de de homecouch diye bi durum var....siteye uye oluyosun....uyeler birbirlerinin evinde kalabiliyolar.....artık o kadar buyumuski durum....diyelimki iskocyada toplantım var....otel bakmak yerine, ordan uye olan insanların evlerinin fotograflarına bakıp telefonla rezarvasyon istiyosun.... cok guzel degilmi
Alpaslan a burda firca atiyorum firca soyle "Ne o olm basip gidiyosun Hic arkana bakmiyosun Ufuk abin geliyomu battimi cikdimi" Bu fircadan sonra hic birakmadi Aramiz acilinca bakiyorum ilerde durmus bekliyo Kocum benim