Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,466

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Arkadaslar benim kucuk bilader oturmus yazmis Ters bir seyler yapmamisdir umarim

jeep'in yanında hemen....saşlardan tanıdım ;D

Alpaslan kesin birseyler karistiriyo Hic sesi cikmadigina gore kesin bi muzurluk var

İtfaiyeciler arasındada böyle bir uygulama wardır.

Hatta bulgar itfaiyesi abartır hudut kapısında karşılar

Alpaslan a burda firca atiyorum firca soyle "Ne o olm basip gidiyosun Hic arkana bakmiyosun Ufuk abin geliyomu battimi cikdimi" Bu fircadan sonra hic birakmadi Aramiz acilinca bakiyorum ilerde durmus bekliyo Kocum benim

umutkaptan' Alıntı:
İtfaiyeciler arasındada böyle bir uygulama wardır.

Hatta bulgar itfaiyesi abartır hudut kapısında karşılar

vay beah...cok iyiymiş...yutdısında ve turkiye'de de homecouch diye bi durum var....siteye uye oluyosun....uyeler birbirlerinin evinde kalabiliyolar.....artık o kadar buyumuski durum....diyelimki iskocyada toplantım var....otel bakmak yerine, ordan uye olan insanların evlerinin fotograflarına bakıp telefonla rezarvasyon istiyosun.... cok guzel degilmi

ufukozkan' Alıntı:
Alpaslan a burda firca atiyorum firca soyle "Ne o olm basip gidiyosun Hic arkana bakmiyosun Ufuk abin geliyomu battimi cikdimi" Bu fircadan sonra hic birakmadi Aramiz acilinca bakiyorum ilerde durmus bekliyo Kocum benim

yatmıs o, yatmıs, ozelden iyi geceler yazmıs bana ;D

Ufuk bey biz geldik diye kaçtılar herhalde dün akşam 1 mesaj yazana kadar 6 mesaj birikiyordu :-\

mezeci_67' Alıntı:
Ufuk bey biz geldik diye kaçtılar herhalde dün akşam 1 mesaj yazana kadar 6 mesaj birikiyordu :-\

ooooo Adnan bey hosgeldin Yok yok birseyler karistiriyolardir Rahat durmaz bizimkiler