alihay' Alıntı:Abi Harley Davidson motor külübünü biliyosundur, yıllar önce onları tanıtan bi tv programı izlemiştim , harley sahipleri dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bu kulübe üye ve başka şehir veya ülkeden iş için dahi olsa üylerini motorlarıyla hava alanında karşılayıp o şehir yada ülkeden işi bitip gidene kadar istediği yere götürüp her türlü ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış, duygular samimi olduktan sonra neden bizde yapamayalım saygılar
umutkaptan' Alıntı:İtfaiyeciler arasındada böyle bir uygulama wardır.
Hatta bulgar itfaiyesi abartır hudut kapısında karşılar![]()
ufukozkan' Alıntı:Alpaslan a burda firca atiyorum firca soyle "Ne o olm basip gidiyosun Hic arkana bakmiyosun Ufuk abin geliyomu battimi cikdimi" Bu fircadan sonra hic birakmadi Aramiz acilinca bakiyorum ilerde durmus bekliyoKocum benim
![]()
Yok inanmam iyi geceler demeden gitmez cunku kendi sinir oluyojaidevi' Alıntı:yatmıs o, yatmıs, ozelden iyi geceler yazmıs bana ;D
mezeci_67' Alıntı:Ufuk bey biz geldik diye kaçtılar herhalde dün akşam 1 mesaj yazana kadar 6 mesaj birikiyordu :-\
jaidevi' Alıntı:yatmıs o, yatmıs, ozelden iyi geceler yazmıs bana ;D
ufukozkan' Alıntı:Yok inanmam iyi geceler demeden gitmez cunku kendi sinir oluyo![]()
Inanmammmmmmmmmmmmmmjaidevi' Alıntı:aaa copy paste mi yapiim yanii....
Bikdimiahmetergun' Alıntı:rakı lafını duyunca kaçmıştır :-\