Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,173
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Valla kimse kusura bakmasın. Ödülede yavşamasın..

Ömer gün başı mesaj ortalaması: 15.70 Aysim: 6.13 Benim ise 23.13 ! Tur bindirmişim çenemle size.. Ödül benimdir...

Etiketler

Kız bıcır! bende jeton yeni düştü he.

Ödül benim diyince ödüle talibim manasında dedin sandım. Allah seni bildiği gibi yapsın emi..
Neyse o zaman rakamlar yukarıda. Ben diğer üyelerede bakayım bi sakatlık olmasın. ;D

ahahaha...tebrik ediyorum...çene super ama çakallık ??? ;D

Bekleniyorsun Alpaslan abi ödül senindir tamam bu ortalamalarla tamam söz şalgamı sen açıcan ağzı kapalı şişeyle vereceğim ;D

Alpaslan Mersin yolcusuysan benide al bak herkes gider Mersine sen gitme tersine mazallah Yunanistan Bulgaristan tatil diye diye. ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Alpaslan Mersin yolcusuysan benide al bak herkes gider Mersine sen gitme tersine mazallah Yunanistan Bulgaristan tatil diye diye. ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
E anacım sende bismillah çok hızlı girdin. Benim motor daha ısınmadı . soğuk. Bi ısınsın hele bir dur..

GEYİK GEYİK GEYİK......

alpaslanepli' Alıntı:
Çok geyik geldiyse teknik sayfaya gel. Fan termiğinin çalışma prensiplerini anlatayım. Olmadı diffransiyel kilidinin nasıl devreye girdiğini.. Kahvedeyiz kahvede... Aloooo... ;D

cnm valla ısınmamıssın sen daha...ben ödül benim derken geyik yapmıstım

alpaslanepli' Alıntı:
ben hanımla çocuğu yolladım oraya. Serdar ortaç ve mehmet ali erbille kumar oynuyor şuan. Git dedim bana rubicon parası kazan gel ;D

aynı karedeyiz ozaman desene sen bana rubicon almak üzeresin ozaman sağol

ates' Alıntı:
aynı karedeyiz ozaman desene sen bana rubicon almak üzeresin ozaman sağol
Ahaaa kırdım bacaklarını dönüşte hatunun. Tevekkel telefonunu açmıyor. Niye diyordum. Sebebi çıktı iyi mi? O zaman ZJ yi bana ver bari. Zira ZJ yi satıp yollamıştım. Kaldım dımdızlak ;D