Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,173
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Valla kimse kusura bakmasın. Ödülede yavşamasın..

Ömer gün başı mesaj ortalaması: 15.70 Aysim: 6.13 Benim ise 23.13 ! Tur bindirmişim çenemle size.. Ödül benimdir...

Etiketler

Kız bıcır! bende jeton yeni düştü he.

Ödül benim diyince ödüle talibim manasında dedin sandım. Allah seni bildiği gibi yapsın emi..
Neyse o zaman rakamlar yukarıda. Ben diğer üyelerede bakayım bi sakatlık olmasın. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Kız bıcır! bende jeton yeni düştü he.

Ödül benim diyince ödüle talibim manasında dedin sandım. Allah seni bildiği gibi yapsın emi..
Neyse o zaman rakamlar yukarıda. Ben diğer üyelerede bakayım bi sakatlık olmasın. ;D

ahahaha...tebrik ediyorum...çene super ama çakallık ??? ;D

Bekleniyorsun Alpaslan abi ödül senindir tamam bu ortalamalarla tamam söz şalgamı sen açıcan ağzı kapalı şişeyle vereceğim ;D

Alpaslan Mersin yolcusuysan benide al bak herkes gider Mersine sen gitme tersine mazallah Yunanistan Bulgaristan tatil diye diye. ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Alpaslan Mersin yolcusuysan benide al bak herkes gider Mersine sen gitme tersine mazallah Yunanistan Bulgaristan tatil diye diye. ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
E anacım sende bismillah çok hızlı girdin. Benim motor daha ısınmadı . soğuk. Bi ısınsın hele bir dur..

GEYİK GEYİK GEYİK......

alpaslanepli' Alıntı:
Çok geyik geldiyse teknik sayfaya gel. Fan termiğinin çalışma prensiplerini anlatayım. Olmadı diffransiyel kilidinin nasıl devreye girdiğini.. Kahvedeyiz kahvede... Aloooo... ;D

cnm valla ısınmamıssın sen daha...ben ödül benim derken geyik yapmıstım :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
ben hanımla çocuğu yolladım oraya. Serdar ortaç ve mehmet ali erbille kumar oynuyor şuan. Git dedim bana rubicon parası kazan gel ;D

aynı karedeyiz ozaman desene :D sen bana rubicon almak üzeresin ozaman sağol :D

ates' Alıntı:
aynı karedeyiz ozaman desene :D sen bana rubicon almak üzeresin ozaman sağol :D
Ahaaa kırdım bacaklarını dönüşte hatunun. Tevekkel telefonunu açmıyor. Niye diyordum. Sebebi çıktı iyi mi? O zaman ZJ yi bana ver bari. Zira ZJ yi satıp yollamıştım. Kaldım dımdızlak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR