Hangi yavuzcorehunn' Alıntı:biz dün geceye kadar yavuz ile kanlı bıçaklı idik; topladık dün özelden![]()
hasanfb' Alıntı:Abilerim benden bukadar benim cj komşu dükyan önünde sağlıcakla iyi sabahlar dileyim sizlere..![]()
Yavuzu cok severimcorehunn' Alıntı:discovery V-8
ufukozkan' Alıntı:Yavuzu cok severim![]()
Alıntı Eklehasanfb' Alıntı:Abilerim benden bukadar benim cj komşu dükyan önünde sağlıcakla iyi sabahlar dileyim sizlere..![]()
Alpaslan Alpde ayni boyle soyluyor Hatta bagirarak "beni sevinnnnn" diyor Ortak sloganmi bui nediralpaslanepli' Alıntı:Ben herkesi severim. Herkeste beni sevsin isterim ;D
Sevindim iyi olmuscorehunn' Alıntı:ben kötü bir adam demedim ki zaten. Ben de eminim sevilesi bir adam olduğundan. Lakin kantarın topuzu biraz kaçmıştı o dönem.. Problem yok; rahatsız ediyordu bu durum beni, ama şimdi rahatladım..
corehunn' Alıntı:Valla ne yalan söyleyeyim; ben hayatımda bir kaç şeyin fanatiğiyimdir; ZJ de bunlardan birisi; yavuz da disco nun muş.. Eee, hal böyle olunca ne olur?)
ufukozkan' Alıntı:Alpaslan Alpde ayni boyle soyluyor Hatta bagirarak "beni sevinnnnn" diyor Ortak sloganmi bui nedir