KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla ne yalan söyleyeyim; ben hayatımda bir kaç şeyin fanatiğiyimdir; ZJ de bunlardan birisi; yavuz da disco nun muş.. Eee, hal böyle olunca ne olur? )
Alıntı Ekle
Valla ne yalan söyleyeyim; ben hayatımda bir kaç şeyin fanatiğiyimdir; ZJ de bunlardan birisi; yavuz da disco nun muş.. Eee, hal böyle olunca ne olur? )
Bi sey olmaz
ben kötü bir adam demedim ki zaten. Ben de eminim sevilesi bir adam olduğundan. Lakin kantarın topuzu biraz kaçmıştı o dönem.. Problem yok; rahatsız ediyordu bu durum beni, ama şimdi rahatladım..
ben kötü bir adam demedim ki zaten. Ben de eminim sevilesi bir adam olduğundan. Lakin kantarın topuzu biraz kaçmıştı o dönem.. Problem yok; rahatsız ediyordu bu durum beni, ama şimdi rahatladım..
Bende bir huy var. Bir arabaya ısınmam için sahibinede ısınmam gerekiyor. Sevmediğim bir tipin arabasınıda sevemiyorum. yani beğenipte bir aracı alan zihniyetle aynı fikirde oluyorsun sende beğenirsen o aracı. Aynı fikirde olduğum kişiyi sevmem gerek veya o fikri zihnimden silmem gerek.
İlk yakından tanıma fırsatı bulduğum disco sahibi Kaan'dı. (kkayan) Çok sevdim adamı dünya tatlısı. Bu yüzden discolara sempatim var.