Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 528,093
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

biz dün geceye kadar yavuz ile kanlı bıçaklı idik; topladık dün özelden

Etiketler

Valla ne yalan söyleyeyim; ben hayatımda bir kaç şeyin fanatiğiyimdir; ZJ de bunlardan birisi; yavuz da disco nun muş.. Eee, hal böyle olunca ne olur? )

hasanfb' Alıntı:
Abilerim benden bukadar benim cj komşu dükyan önünde sağlıcakla iyi sabahlar dileyim sizlere..
Alıntı Ekle
Valla ne yalan söyleyeyim; ben hayatımda bir kaç şeyin fanatiğiyimdir; ZJ de bunlardan birisi; yavuz da disco nun muş.. Eee, hal böyle olunca ne olur? )
Bi sey olmaz

Iyi sabahlar

ben kötü bir adam demedim ki zaten. Ben de eminim sevilesi bir adam olduğundan. Lakin kantarın topuzu biraz kaçmıştı o dönem.. Problem yok; rahatsız ediyordu bu durum beni, ama şimdi rahatladım..

alpaslanepli' Alıntı:
Ben herkesi severim. Herkeste beni sevsin isterim ;D
Alpaslan Alpde ayni boyle soyluyor Hatta bagirarak "beni sevinnnnn" diyor Ortak sloganmi bui nedir

corehunn' Alıntı:
ben kötü bir adam demedim ki zaten. Ben de eminim sevilesi bir adam olduğundan. Lakin kantarın topuzu biraz kaçmıştı o dönem.. Problem yok; rahatsız ediyordu bu durum beni, ama şimdi rahatladım..
Sevindim iyi olmus

Beyler, yaşlar ne? Şu isim ile hitap, abi mabi muhabbetlerini düzenleyebilmek açısından..

corehunn' Alıntı:

Bende bir huy var. Bir arabaya ısınmam için sahibinede ısınmam gerekiyor. Sevmediğim bir tipin arabasınıda sevemiyorum. yani beğenipte bir aracı alan zihniyetle aynı fikirde oluyorsun sende beğenirsen o aracı. Aynı fikirde olduğum kişiyi sevmem gerek veya o fikri zihnimden silmem gerek.

İlk yakından tanıma fırsatı bulduğum disco sahibi Kaan'dı. (kkayan) Çok sevdim adamı dünya tatlısı. Bu yüzden discolara sempatim var.

Benim kaporta 45 yili gecdi Motor saglam Goruntude 38 gosteriyomus boole isde